A24.com.tr » yaşam » Suruç'taki olaylarda ölü sayısı 4'e yükseldi

Suruç'taki olaylarda ölü sayısı 4'e yükseldi

Suruç'taki olaylarda ölü sayısı 4'e yükseldi

Suruç'ta AK Partili heyet ile esnaf arasında çıkan silahlı kavgada ölü sayısı 4'e yükselirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili heyete ateş açanların PKK'lı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan silahlı çatışmayı değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı çıkışında konuştu. Ölü sayısının 4'e yükseldiğini belirten Erdoğan, "Bunlar esnaf ziyaretinde vekilimizn abisini öldürdüler. PKK, HDP bunlar öldürdüler Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu işin arkasını bırakmayacağız." dedi.

Erdoğan olayın "Esnaf ziyareti yapılırken 'siz bizim HDP'li olduğumuzu bilmiyor musunuz' buraya nasıl gelirsiniz diyerek bu aileye böyle bir saldırı gerçekleşti. Sonuç olarak 4 ölü 9 yaralı var" şeklinde gerçekleştiğini paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"VEKİLİMİZİN ABİSİNİ ÖLDÜRDÜLER"

"Tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Terörden ayrışarak değil terörün içinde girdik. Umutlarımızı tazeleyerek giriyoruz. Dün de bizim Şanlıurfa Milletvekilimiz'in abisini terör örgütü PKK, HDP bunlar öldürdüler. Kaç kişiyi yaraladılar. Bunlar tahrik unsuru olarak hala bu işi bırakmış değiller. 

YORUMLAR
  Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!
Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!