A24.com.tr » politika » Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na ilginç yorum

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na ilginç yorum

Süleyman Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na ilginç yorum

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafın hatırlatılması üzerine ilginç bir yorumda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu sistemin içerisindeki bu mayınları temizlersek Cumhuriyetimiz 2023 yılı hedeflerine varır, 2053’e varır, 2071’e varır. Aksi olursa bizimle yine çelik çomak gibi oynayacaklardır" dedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katılımcılara "CHP'yi takip ediyor musunuz?" diye sorarken katılımcılardan birinin "Nesini takip edeceğiz" yanıtı verdi. Soylu, bunu üzerine "Oyunu takip et, oyunu. Onda oyun çoktur biliyorsun. Kılıçdaroğlu'nda oyun çoktur. Kafası güzel galiba, en sonunda dün diyor ki 'Önümüzdeki sistemde başbakan da olacak.' O memleketi idare etmiyor, merak etmeyin. Onun içine FETÖ ile PKK kaçmış onları idare ediyor. O memleketi idare etmiyor" ifadesini kullandı.

Soylu, Akçaabat ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Referandum İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, fırsatlarının yanında tehlikeleri ve zorlukları da bulunan medeniyet beşiği topraklar üzerinde yaşanıldığını vurguladı.

YORUMLAR
  Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler
Dolandırıcılara parasını kaptıran ünlü isimler