A24.com.tr » politika » Şükrü Başdeğirmen kimdir, ne iş yapıyor - Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kaç yaşında?

Şükrü Başdeğirmen kimdir, ne iş yapıyor - Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kaç yaşında?

Şükrü Başdeğirmen kimdir, ne iş yapıyor - Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen kaç yaşında?

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti'de adaylar açıklanmaya devam ediyor. Erdoğan, son olarak Isparta için belediye başkan adayı olarak Şükrü Başdeğirmen'i gösterdi. Şükrü Başdeğirmen kimdir?

 Ak Parti Belediye Başkan adaylarını açıklarken son oalrak 14 ilin daha belediye başkan adayı belli oldu

AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Kim oldu? Şükrü Başdeğirmen kimdir? Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Grup Toplantısında Isparta dahil 14 ilin Adayını Açıklayacak. Isparta Türkiye'nin en kalabalık nüfuslu illerinden birisi. Haberimizde AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Belli Oldu Mu?  sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

Şükrü Başdeğirmen Kimdir?

BiyografisiIsparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanlığı görevinden istifa eden İş Adamı Şükrü Başdeğirmen bugün AK Parti Isparta il binasına giderek, 30 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçimleri için resmi aday adaylığı başvurusunda bulundu. “Hayırlısı ise bize nasip olsun” diyen Başdeğirmen parti binasında yaptığı açıklamada, “Bizler, birçok arkadaşımız ile buradan aday adayı oluyoruz ama Cumhurbaşkanımız aramızdan yalnızca birini aday olarak belirleyecek.O açıklanacak aday kim olursa olsun, biz anca beraberkanca beraber, sonuna kadar bu memleketimizin en iyi yere gelebilmesi için mücadeleye devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah, bu süreç hayırlı olan kim ise ona nasip olsun.

 

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı