A24.com.tr » gündem » Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'nde Mayen'e beş ödül

Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'nde Mayen'e beş ödül

Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'nde Mayen'e beş ödül

Mayen, 18. Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'nde Yılın Şirketi ve En Yenilikçi Şirket kategorilerinde iki Altın Stevie; Yılın İnovasyonu, İnsan Gücü Yönetimi Çözümü ve İşletmeler Arası Hizmetler kategorilerinde üç Gümüş Stevie® Ödülü kazandı.

İş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'ne bu yıl da dünyanın dört bir yanından birçok organizasyon katıldı. 3 bin 700'den fazla adaylığın bulunduğu ve kazananların dünyanın birçok yerinden katılan jürilerin oylarıyla belirlendiği ödüllerde; Yılın Şirketi, Yılın Pazarlama Kampanyası Ödülü, Yılın Hizmeti/Ürünü ve Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi gibi birçok kategoride ödül verildi.
Türkiye'nin ve dünyanın birçok önde gelen markasına çağrı merkezi ve teknoloji temelli BPO hizmetleri sağlayan Mayen, 18. Stevie Uluslararası İşletme Ödülleri'nde şu kategorilerdeki ödüllere layık görüldü:

*Yılın Şirketi – Kurumsal / Profesyonel Hizmetler – Büyük Ölçekli – Altın Stevie
*Yılın En Yenilikçi Şirketi – 2.500'den Fazla Çalışan – Altın Stevie
*Yılın İnovasyonu – Kurumsal Hizmetler – Gümüş Stevie
*İnsan Gücü Yönetimi Çözümü – Gümüş Stevie
*İşletmeler Arası Hizmetler – Gümüş Stevie
Dünyanın farklı yerlerinden katılan jüri üyelerinin oylarıyla kazananların belli olduğu Uluslararası İşletme Ödülleri'nde beş ödül alan Mayen'in başarısına dikkat çeken jüri üyeleri, “Mayen'in; 2020 yılında gösterdiği liderlik, sahiplendiği vizyon, yarattığı fırsatlar, ekibine gösterdiği değer ve sergilediği yenilikçi yaklaşım takdire değer. 3 bin 500'den fazla kişinin bulunduğu bir ekiple güçlü bir liderlik ve bağlılık göstergesi olan bu başarıya ulaşmak gerçekten inanılmaz. Mayen'in, müşteri ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz ettiği ve müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çözümler sunduğu açıkça görülüyor” ifadelerini kullandı.
 
“Amacımız en iyi müşteri deneyimini sağlamak”
Mayen olarak Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarına çağrı merkezi ve teknoloji temelli BPO hizmetleri sunduklarını belirten Mayen CEO'su Soner Cesur:  “2021 Uluslararası İş Ödülleri'nde 2 Altın ve 3 Gümüş Stevie ile ödüllendirildiğimiz için çok mutluyuz. Mayen olarak amacımız müşterilerimize dünyanın en iyi müşteri deneyimini sağlamak. Son derece rekabetçi olan kategorilerde aldığımız bu ödüllerin, müşterilerimize ve onların ihtiyaçlarına verdiğimiz değerin somut bir kanıtı olduğunu düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR
  Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?
Burçların Baskın özellikleri nelerdir? İkili ilişkilerin bitişinde burçların davranışları nelerdir?