A24.com.tr » medya » Star TV'den Yalçın Çakır bombası!

Star TV'den Yalçın Çakır bombası!

Star TV'den Yalçın Çakır bombası!

Yıllarca Flash TV'de program sunan ve sosyal medyada videoları milyonlarca kez tıklanan ekranların en fenomen sunucularından Yalçın Çakır, Star Tv ekranlarına geliyor.

 Gündüz kuşağında Zuhal Topal'la ortalığı kasıp kavuran Star Tv' bomba bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor. Bu isim Flash TV'nin fenomen sunucusu Yalçın Çakır.

Geçtiğimiz yıl Seda Sayan'la gündüz kuşağında oldukça iyi işlere imza atan Star TV, Seda Sayan'ı elinden kaptırınca çareyi FOX'da program yapan Zuhal Topal'ı kadrosuna katmakta aradı. Aradığı çareyi bir nebze de olsa bulan kanal, Zuhal Topal'la şu sıralar gündüz kuşağında ortalığı kasıp kavuruyor.

Bu yıla Zuhal Topal'la bomba gibi giren Star TV gözünü daha da yükseklere dikti. Yıllarca Flash TV'de programlar sunan sosyal medyanın en büyük içerik kaynaklarından biri olan Yalçın Çakır'ın Star TV'ye transfer olması gündeme geldi.

MÜGE ANLI'YA DEV RAKİP

Gündüz kuşağında ATV'de yıllarca program yapan ve oldukça başarılı işlere imza atan Müge Anlı'ya büyük bir rakip gelebilir. Bu rakip ise Yalçın Çakır.  Hemen hemen aynı formatta programlar yapan ikilinin karşı karşıya gelmesi durumunda neler olur merak konusu. Star TV Yalçın Çakır transferini gerçekleştirebilirse eğer reytinglerde ortalık çok kızışacak gibi duruyor.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Goktughan 2016-10-22 18:27:49

    Muge anlı varken yalcin cakirin esamesi okunmaz. Halkın kalbinde 9 senedir yer etmiş ,karşısında ki programları ezip geçmiş muge anlı olduğu sürece sadece raytinglere bakılıp uzulunur.

  Ünlü isimlerin setlerden paylaştığı en doğal anlar
Ünlü isimlerin setlerden paylaştığı en doğal anlar