A24.com.tr » magazin » Star TV Nur Yerlitaş'a kapıyı gösterdi

Star TV Nur Yerlitaş'a kapıyı gösterdi

Star TV Nur Yerlitaş'a kapıyı gösterdi

Sosyal medyadan yaptığı bir canlı yayın sırasında şehitlerle ilgili kullandığı akılalmaz ifadeler nedeniyle tepkilerin hedefi olan Nur Yerlitaş'a bir darbe daha geldi.

Nur Yerlitaş’ın, şehitlerimizle ilgili kullandığı inanılmaz, akıl almaz sözlerden sonra herkes çok net ve açık bir özür beklerken, umursamaz bir tavır takınan, hiçbir şey olmamış gibi paylaşımlarına devam eden, hatta kendi söylediği sözler için başkalarını suçlamaya çalışan Nur Yerlitaş’a, bu tavrından sonra “en son duruş”u Star TV sergiledi.

Star TV, uzun süredir Nur Yerlitaş’la yapmayı planladığı moda projesini iptal etti. Yerlitaş’ın bu konuda görüşmeler yaptığı yapımcısı da Nur Yerlitaş’ın tavırlarından sonra kendisiyle ilişkisini kesti. Ayrıca klip için birlikte çalıştığı Poll Production da ilişkilerini bitirdi ve noktayı koydu.

Bu arada Star TV, malum-vahim olaydan sonra Nur Yerlitaş’ın “Duymayan Kalmasın” programına konuk olarak katılmasını da veto etmişti. Konuk olacağı programın bir gece öncesinde kendisine “iptal” kararı da kibarca bildirilmişti.

Ve hala biraz sessiz kalıp, bir süre kabuğuna çekileceğine, Bülent Ersoy ve menajer Haluk Şentürk’le bir çok başka insana savaş açan Yerlitaş’ın bu “hırçınlığı”nın ve meydan okumasının(topluma nasıl meydan okunur onu da çözemiyoruz) ne kadar süreceği de bilinmiyor.

Ve klasik bir lafı da adeta kendine yaşatıyor:

“İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor!..” 

YORUMLAR
  Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...
Boşanma süreci sonrasında bir türlü kendine gelemeyen ünlü oyuncu ilk defa gecelerde boy gösterdi...