A24.com.tr » dizi haber » Star TV bir dizinin daha ipini çekti! Yeter artık bu ne yaaa

Star TV bir dizinin daha ipini çekti! Yeter artık bu ne yaaa

Star TV bir dizinin daha ipini çekti! Yeter artık bu ne yaaa

Televizyon ekranlarında acımasız rekabet devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dolunay dizisinin fişini çeken Star, reyting yarışının gerisinde kalan iddialı bir yapımın daha fişini çekmeye hazırlanıyor.

Star TV'de yeni sezonda yayın hayatına başlayan dizilerden biri daha erken final yapmaya hazırlanıyor. Reytinglerde başarı gösteremeyen dizilerin fişinin çekildiği bu dönemde, en son reyting kurbanı Star TV'de yayınlanan Hayat Sırları dizisi oldu. Büyük umutlarla başlayan Hayat Sırları final yapma ihtimali ile karşı karşıya. Peki, oyuncu kadrosu ve konusu ile iddialı bir yapım olan Hayat Sırları ne zaman bitiyor? İşte, Hayat Sırlar final bölümü detayları...

HAYAT SIRLARI DA EKRANA VEDA EDİYOR

Medya Medyatava'nın haberine göre, yapımcılığını Most Production'ın, yönetmenliğini Murat Can Oğuz'un, senaristliğini Mahinur Ergun'un üstlendiği dizinin başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker ve Ecem Erkek paylaştığı Hayat Sırları önümüzdeki günlerde ekrana veda edecek.

HAYAT SIRLARI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Beklentiyi karşılayamayan Hayat Sırları'nın veda edeceği tarih ve final bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Hayat Sırları dizisinin önümüzdeki günlerde sona ermesi bekleniyor.

Hayat Sırları final bölümüne dair kanal yönetimi ve yapım şirketinden herhangi bir açıklama geldiği vakit haberimizin detayında yer alacaktır.

Yapım: Most Production

Proje Tasarım/Yapımcı: Gül Oğuz

Yönetmen: Murat Can Oğuz

Senaryo: Mahinur Ergun

Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ, Ayşegül Cengiz Akman, Mehmet Bilge Aslan, Ayfer Dönmez, Efecan Şenolsun

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...