A24.com.tr » » Söz dizisi 41.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragman izle

Söz dizisi 41.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragman izle

Söz dizisi 41.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fragman izle

STAR TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin yeni bölümü 9 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranda.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat gibi oyuncularının başrolde yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı? Her bölümü sevilerek izlenen dizinin yeni bölümü 9 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV'de.

Söz dizisinin en son yayınlanan fragmanını ve yeni bölümde nelerin yaşanacağını aşağıd bulabilirsiniz. İyi seyirler

 

 

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Ali Haydar’ın kanı yerde kalmayacak... Taburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası artık bir an olsun silinmeyecektir.

Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkarken Karabayır’da her şeye rağmen hayat devam etmektedir.

Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir. Derman hain bir planla konvoya saldırır ve herkesin hayatı tehlike altındadır.

Konvoy yola çıktığı sırada Hafız’ın katillerinin peşinde olan Yavuz ve Tim saldırı haberini aldığında her şey için çok geçtir.

 

YORUMLAR
  Türkiye'de 2017 böyle geçti
Türkiye'de 2017 böyle geçti