A24.com.tr » dizi haber » Söz 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Söz 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Söz 51. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon finalinde neler yaşandı

Star TV Ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Söz 50. Bölümü ile sezon finali yaptı peki dizi devam edecek mi 51. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?

 Yayınlandığı günden beri reytinglerde tepelerde yer alan ve kendine kemik bir izleyici kitlesi yaratmayı başaran söz dizisi sezon finali ile ekrana geldi. Peki sezon finalinde neler yaşandı? yeni sezon ne zaman başlayacak?

Tims B Yapım’ın sevilen dizisi Söz’e büyük müjde. Söz dizisi için 3. sezon onayı verildi. Pazartesi akşamları çok iyi reytingler alan ancak Survivor, Çukur gibi önemli rakipleri karşısında zaman zaman gerilerde kalan Söz dizisi 2018 2019 yeni sezonunda da Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Tims B Yapım Söz dizisi için 50. bölümde sezon finali yapma kararı almış bu durumda aldığımız bilgiye göre Söz dizisi 11 haziran pazartesi akşamı 50. bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda edecek. Söz dizisi eylül ayında 51. bölümü ile 3. sezonuna merhaba diyecek.

Söz dizisi geçe sezon 12. bölümü ile 19 haziran pazartesi akşamı ilk sezonunu noktalamıştı; bu sezon ise Ramazan ayı neticesiyle muhtemelen 1 hafta erken yayına ara verecekler ve 11 haziran 2018’de sezon finali yapacaklar. Normalde diziler 39 bölüm sezon olarak ayarlarla ama bu sefer Söz dizisi sezon da 28 bölüm yayınlanmış olacak.

Söz Yeni Sezon Başlama Tarihi
Söz dizisi geçen sezon 19 eylül 2017 pazartesi akşamı sezona merhaba demiş. Söz dizisi 3. sezonuna da yine muhtemelen 17 eylül 2018 pazartesi akşamı 2018 2019 yeni sezonuna merhaba diyecektir. Bu durumda Söz dizisi 3. sezon bizim tahminlerimize göre; Söz dizisinde extra önemli bir durum olmazsa 17 eylül 2018 pazartesi günü başlayacaktır.

Söz dizisi belli standatları olan başarılı bir dizi. Ben kesinlikle yeni sezona geç başlayacağını düşünmüyorum; Söz dizisi rakipleri ile birlikte aynı hafta sezonu açacaktır. Söz dizisinde 3. sezon oyuncu kadrosu çokça değişecek ve Söz dizisi oyuncu kadrosu 3. sezon da oldukça genişleyecektir.

Söz 3. Sezon’da bizleri Neler Bekliyor?
Umarım Aşık karakteri ile birlikte 3. sezon Komiser Ceren’i yani Burcu Binici’yi de görürüz. Zira Burcu Binici 2. sezon Söz dizisine konuk oyuncu olarak girse de yalnız olan Aşık’la çok yakıştırılmıştı. Söz dizisi 3. sezona girerken muhtemelen bir felaketle girecek ve bu felaket sonrası yeni sezon başlarken tim şehit verecektir; inşallah Söz izleyicileri yeni sezonda sevdikleri karakterlerden de mahrum kalmazlar. Eğer Söz dizisine 3. sezon iyi bir senaryo yazılabilirse Söz dizisi en az 2 sezon daha ekranlarda olabilir.

Ayrıca Söz’ün 2018 2019’da ekranlara gelecek 3. sezonunda da artık Fethi ve Elem’i mutlu ve evli görmek istiyoruz; yeter kavga ettikleri

 

YORUMLAR
  Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)
Felaket Dünya'yı teğet geçecek (108 bin km hızla yaklaşıyor)