A24.com.tr » dizi haber » Söz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Söz yeni bölüm fragmanı izle - Söz son bölüm izle

Söz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Söz yeni bölüm fragmanı izle - Söz son bölüm izle

Söz 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Söz yeni bölüm fragmanı izle - Söz son bölüm izle

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz, bu Pazartesi 22. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri yeni bölüm öncesi 22. bölüm fragmanı için araştırmalara başladı. Söz 22. bölüm.

Pazartesi gecelerinin ekran klasiği haline gelen Söz'de heyecan soluksuz olarak devam ediyor. Soluksuz izlenen söz son bölümde; Timi rehin alan Çolak, ateşin karşısına kendini atan Karabatak'ı vurdu. Peki, Söz son bölümün hemen ardından, merakla beklenen Söz 22.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümde; Yavuz yanı başındaki Agâh tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar’ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir. Kafasındaki kurşunun intikamını almak isteyen Çolak ise Yavuz’un gelmesini beklemeden hamlesini yapar. Erdem yarbay'ı vurmaya niyetlenen Çolak'ın kurşunları komutanı için kendini ateşin önüne atan Ateş'e isabet eder. Diğer bir yandan Yavuz ve Tim’dekilere ulaşamayan Bahar, Güler’in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır. Soluksuz izlenen bölümleriyle hayran bırakan Söz son bölümün ardından, merakla beklenen Söz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

YORUMLAR
  Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?
Çukur'un Komiser Emrah'ı Alperen Duymaz kimdir?