A24.com.tr » magazin » Sosyetenin şaşırtan hava atma numarası

Sosyetenin şaşırtan hava atma numarası

Sosyetenin şaşırtan hava atma numarası

Sosyete dünyası, iddialara göre deliler gibi alışveriş etmek için basit bir numara buldu...

 Sosyete dünyası, yeni bir alışveriş hilesine soyundu. İddiaya göre; Zorlu Center’da yüklü miktarda alışveriş yapıp poşetlerle şov yapan ünlü güzeller, hemen ertesi gün ise aldıklarını Nişantaşı’ndaki mağazada geri iade ediyor

Zorlu Center'da verilen davetlere giden sosyetikler, hemcinslerine hava atmak için soluğu buradaki ünlü bir mağazada alıyor. Bu ünlü güzeller, dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran lüks mağazadan 50 ile 100 bin liralık yüksek tutarlı alışveriş yapıyor. Ellerindeki poşetlerle Zorlu Center'daki lüks mekanlarda dolaşıp davetlere giden sosyetikler, kıyafet ve aksesuara çok para harcadığını dosta düşmana ilan ediyor.

ÇALIŞANLAR BEZDİ!

Sosyetik isimler camialarında hava atma görevlerini tamamladıktan hemen sonra ise soluğu aynı mağazanın Nişantaşı'ndaki şubesinde alıyor. Kimselere görünmemek için sabah mağaza açılır açılmaz buraya giden sosyetikler, aldıkları ürünlerin hepsini geri iade ediyor.

"Dostlar alışverişte görsün" diyerek binlerce liralık kıyafet alıp bunları geri iade eden sözde sosyetikler, bu oyunlarıyla mağaza çalışanlarını da bezdirmiş.

HEP AYNI KİŞİLER!

İddiaya göre; alışveriş yaparak etrafına önce hava atıp sonra aldıklarını geri iade eden 4-5 kişilik sözde sosyetik, davetlerde de hep yan yana boy gösteriyor.

YORUMLAR
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?