A24.com.tr » yaşam » Sivas'ta inşaat görünümlü fuhuş şebekesi

Sivas'ta inşaat görünümlü fuhuş şebekesi

Sivas'ta inşaat görünümlü fuhuş şebekesi

Sivas Emniyeti tarafından düzenenlenen fuhuş operasyonunda şüphelilerin kendilerini gizlemek için kullandıkları yöntem polis ekiplerini bile şok etti.

Sivas'ta çökertilen fuhuş şebekesi uyguladıkları yöntemle hem şaşırttı hem güldürdü. İnşaat terimleriyle fuhuş çetesi organize eden çete, düzenlenen operasyonla çökertilirken opersyonda 1'i kadın 13 kişi gözaltına alındı.

Takip neticesinde 5’i yabancı 9 kadının fuhuş yaptıkları tespit edildi. Fuhuşa aracılık yaptıkları tespit edilen 1’i kadın 13 kişi gözaltına alındı. Bir kişinin ise aranmasına devam ediliyor. Gözaltına alınan bir kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

KADINLAR İŞÇİ, ERKEK MÜŞTERİLER USTA

Konuyla ilgili olarak 50 kişinin ifadesine başvuruldu. Yapılan incelemede fuhuş şebekesinin kendi aralarında iletişim kurarken; inşaat, kalıp ustası, fayansçı gibi şifreler kullandıkları tespit edildi.

Fuhuş yapılan yerler için inşaat şifresi kullanılırken, fuhuş yapan kadınlar için inşaat işçisi, müşteriler için ise kalıp ustası, fayansçı gibi şifrelerin kullanıldığı anlaşıldı.

Operasyon kapsamında 3 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edildi. Fuhuş yaptırdıkları ve yer temin ettikleri suçlamasıyla gözaltına alınan 11 kişi ise tamamlanan ifadelerinin ardından bugün adliyeye çıkartıldı.  

YORUMLAR
  İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar
İşte sınırdan ve Afrin harekatından son fotoğraflar