A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

*Kaspersky, kendini yapay zeka gibi gösteren zararlı yazılım keşfetti...*CarrefourSA’dan sürdürülebilir denizler için "Mavi Ekonomi" atağı...*Vodafone 5G hazırlıklarını Cisco ile güçlendiriyor...

* THY ile BM Dünya Turizm Örgütü arasında mutabakat zaptı imzalandı
Türk Hava Yolları (THY), Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Turizm Örgütü ile sürdürülebilir turizm için mutabakat zaptı imzalandığını duyurdu.

* Uzmanına göre obezite, birçok hastalığa yol açıyor
Medicana Sağlık Grubu Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Osman Köneş, "Obezite oluşmuşsa, her hastalık gibi bunu da tedavi etmek gerekir" diye konuştu.

* ING Cebimdeki Danışman ile görüşen müşterilerin yüzde 94'ü hizmetten mutlu
ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, "ING olarak uzaktan müşteri edinimi oranımız yüzde 56 ile sektör ortalamasının üstünde, ING Mobil memnuniyet skorumuz da 95 puan" dedi.

* Securitas CIO'su Aykut Yılmaz'a "Teknoloji Lideri" ödülü
Securitas Bilgi Teknolojileri Ülke Yöneticisi (CIO) Aykut Yılmaz, "Biz yapay zekayı, risk analizi ve çözümlenmesinde, personel seçimi, eğitimler, idari personelimizin iş yükünü hafifletmek, anomali tepsiti ve önleyici tedbirler, yüz tanıma ve biometrik analiz, Iot ve sensörler de aktif olarak kullanıyoruz" dedi.

* Teknopark İstanbul yeni iş modeli Teknoloji Satış Sistemi'ni tanıttı
Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Yerebakan, "Sadece girişimcilik, teknoloji üretimi ve AR-GE'ye odaklanmıyor, TECHSAS Modeli'yle girişimcilerimizin pazarlama ve satış konularında yaşadıkları yalnızlığa çözüm olmayı hedefliyoruz" dedi.

* Fenerbahçe'nin Final Four mücadelesi Tivibu'da canlı yayınlanacak
Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, Avrupa’da oynanacak THY EuroLeague Final Four heyecanını ekranlara taşıyor.

* L'Oreal Türkiye "Bilim Kadınları İçin" başvurusu 1 Haziran'da bitecek
Programa özgün bilim projelerine sahip olan 40 yaş altı "Yaşam ve Çevre Bilimleri" ile "Fiziki Bilimler" alanlarında çalışmalarını sürdüren kadın bilim insanları başvurabiliyor.

* Göz alerjileri bahar aylarında daha yaygın
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Doç. Dr. Sevil Karaman, "Alerjik konjonktivit olarak da adlandırılan göz alerjileri bahar aylarında daha yaygın" dedi.

* Kaspersky, kendini yapay zeka gibi gösteren zararlı yazılım keşfetti
Kaspersky Güvenlik Uzmanı Oleg Kupreev, "Siber suçlular, kötü amaçlı yazılımları yaymak ve kimlik avı saldırıları düzenlemek için yapay zekaya olan ilgideki artıştan faydalanıyor" açıklamasını yaptı.

* Yeni Prime üyelerinin ilk üç ay üyelik ücretleri Amazon'dan
Amazon.com.tr müşterileri, Amazon Prime'a üye olduktan sonra ilk üç ay boyunca her ay bir alışverişinde Prime üyelik ücreti tutarında indirim kuponu kazanacak.

* FLO "İlkbahar-Yaz Babet Koleksiyonu"nu tanıttı
FLO, "İlkbahar/Yaz Babet Koleksiyonu"yla, kadınlara ve çocuklara birçok alternatif sundu.

* Borusan Otomotiv Motorsport, Türk bayrağını İtalya'da dalgalandırdı
Türkiye'yi 7 sezondur GT4 Avrupa Serisi'nde temsil eden Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), İtalya'nın Misano Pisti'nde geçilen ikinci ayak yarışlarından iki kupayla döndü.

* CarrefourSA’dan sürdürülebilir denizler için "Mavi Ekonomi" atağı
CarrefourSA Genel Müdür Yardımcısı Murat Dinçer, "Biz sürdürülebilir deniz kaynaklarına uzun yıllardır yaptığımız yatırımlarla Mavi Ekonomi’nin daha çok konuşulmasını hedefliyoruz" dedi.

* Erdemir Romanya Cwieme Berlin Fuarı'na katıldı
Erdemir Romanya, Almanya'da düzenlenen Cwieme Berlin Fuarı'na katılım sağladı.

* Halkbank'tan esnaf kredi faiz oran güncellemesiyle ilgili açıklama:
 "Bankamız esnaf kredileri faiz oranları, 1 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere güncellenmiştir. Faiz oranı değişikliği geçmişe yönelik olarak uygulanmamıştır" Canon Gençlik Programı'nda genç yeteneklerin eserleri Mardin'de sergiye çıkıyor

* Canon Gençlik Programı'nda genç yeteneklerin eserleri Mardin'de sergiye çıkıyor
Canon Eurasia Ülke Direktörü Alexandre Emeryk, "Gençlerin görsel hikayelerini dünyaya duyurmasına yardımcı oluyor, kendilerini fotoğraf yoluyla ifade etmelerine olanak tanıyoruz" diye konuştu.

* Vodafone 5G hazırlıklarını Cisco ile güçlendiriyor
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Yago Lopez, "Veri merkezlerimizin ağ altyapısını Cisco ACI ile yükseltmek, geniş bir hizmet yelpazesi sunmamızı sağlıyor ve bizi 5G’nin geleceğine taşıyor" dedi.

* "Riva sığırkuyruğu" yaşam döngüsüne geri kazandırıldı
Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör,  "Biyoçeşitlilik, sürdürülebilirliğin en önemli alt başlıklarından biri. Bu alanda 4 yılı aşkın süredir ciddi çaba gösteriyoruz ve sorumluluk almaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

* Koç Üniversitesi, İşletme Okulları Etki Sistemi'nde yer almaya hak kazandı
Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuhnaz Yılmaz Özbağcı, "BSIS süreci, etkimiz hakkında bize değerli içgörüler kazandırdı ve iyileştirme fırsatları sundu" dedi.

* "Otomobil Piyasası Görünümü" raporu yayımlandı
sahibinden.com'da yayınlanan "Otomobil Piyasası Görünümü" raporuna göre, otomobillerin reel fiyatlarında düşüş devam ediyor.

* Peker Holding'in Slovenya'daki tarım robotu üretim fabrikasının açılışı yapıldı
Peker Holding'in Slovenya'daki tarım robotu üretim fabrikasının açılışı gerçekleştirildi.

* Eksim Enerji, yapay zekayla temiz enerji geleceğini şekillendiriyor
Yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren Eksim Enerji, sürdürülebilir ve verimli enerji çözümleri sunmak için yapay zeka ve veri analitiği teknolojilerini kullanıyor.

* HUAWEI Pura 70 serisi Türkiye’de ön satışa sunuldu
HUAWEI, en yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi HUAWEI Pura 70'i Türkiye’de ön satışa sundu.

* Alternatif Bank dış ticaretteki uzmanlığını uluslararası ödüllerle taçlandırdı
Alternatif Bank Genel Müdürü Ozan Kırmızı, "Türkiye'nin önde gelen dış ticaret firmalarını destekliyor, önemli projelere finansman sağlıyoruz" dedi.

* Biletbayisi.com'dan seyahati kolaylaştıran hizmetler
Tek bir platform üzerinden uçak ve otobüs bileti ile araç kiralama hizmetlerine erişim sağlayan şirket, seyahat planlamasını hızlı ve kolay hale getirmeyi amaçlıyor.

* BtcTurk, Vadi Açıkhava sahnesinin ana sponsoru oldu
BtcTurk CEO'su Özgür Güneri, "Kültür ve sanatın toplum üzerindeki birleştirici ve iyileştirici gücü ile sanatı ve sanatçılarımızı desteklemekten dolayı memnuniyet duyuyoruz" ifadesini kullandı.

* Arçelik yeni nesil mağazalarıyla tüketicilerin alışveriş deneyimini zenginleştiriyor
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, "Tüketicilerimiz, Arçelik ürünlerini deneyimlemek ve tasarımlarını yakından görmek istiyor. Biz de mağazalarımızda ürünleri deneyimleme imkanı sağlıyoruz" dedi.

* Albaraka Garaj'ın 7. dönemi başladı
Albaraka Türk Strateji ve Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Emeç, "Öncü bankacılık anlayışımızla iyi fikirlerin ve girişimcilerin yanında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

* Akbank'tan KOBİ'lere entegre ticari kredi başvurusu kolaylığı
Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, "Ticari kredi başvuru entegrasyonu ile KOBİ'lerin işlerini yürüttüğü platformlarda konumlanmayı hedefleyerek onların hız, kolaylık ve esneklik ihtiyacına yanıt sunuyoruz" dedi.

* Bera Alanya Otel sezon açılışını yaparak misafirlerini ağırlamaya başladı
Bera Alanya Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, "Sezon açılışını yaparak müşterilerimizi misafir etmeye başladık. 332 odamızla bu sezon da tam kapasite konaklama hizmeti vereceğiz" dedi.

* Karmod'dan Almanya'da evsizler için konteyner ev projesi
Karmod Almanya Koordinatörü Ahmet Tevfik Durmaz, "Acil ihtiyaç duyulan konut projelerinin gerçekleştirilmesinde konteyner evlerimiz, hızlı kurulum özelliğiyle büyük kolaylık sağlıyor" dedi.

* "Türkiye’nin Libya'ya ihracat hacmi 15 milyar dolara çıkabilir"
Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil: "Türkiye’nin Libya'ya ihracat hacmi 15 milyar dolara çıkabilir."

* Togg, 800 bin liralık kredi kampanyasını uzattı
Yoğun istek üzerine 26 Mayıs gün sonuna kadar uzatılan kampanya, T10X V1 uzun menzil seçeneğinde geçerli olacak.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...