A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

*MediaMarkt Startup Challenge'ın 6. yılında 47 ülkeden 230 girişim değerlendirildi... *Doğuş Otomotiv'in "Doğaya Kanat Açtık" projesi COP28'de yerini aldı...

*arsaVev, yılda 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmayı hedefliyor
Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini belirterek, "Bununla ilgili Türkiye'de 23 kentte, 65 noktada satış ofisi kurduk. 100'ün üzerinde satış grubumuz var." dedi.

*Albaraka Kültür Sanat Yayıncılık AŞ Genel Müdürlüğüne Fatma Kandemir getirildi
Albaraka Kültür Sanat Yayıncılık AŞ Genel Müdürlüğü görevine Fatma Kandemir atandı.

*TAV Havalimanlarının 400 milyon dolarlık tahvil ihracına yaklaşık 4 kat talep geldi
TAV Havalimanlarının 400 milyon dolarlık ilk yurt dışı tahvil ihracına 100'ün üzerinde kurumsal yatırımcıdan 1,5 milyar dolar talep geldi.

*Sompo Sigorta'da Bireysel Teknik Genel Müdür Yardımcılığı'na Şirzat Çetinkaya getirildi
Sompo Sigorta’da Bireysel Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevine Şirzat Çetinkaya atandı.

*OYAKKENT Silüet projesi farklı konut seçenekleri sunuyor
OYAK İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi'nde, farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari üniteler yer alıyor.

*Profilo, sürdürülebilir mağaza konseptini Ümraniye'de hayata geçirdi
Profilo, enerjisini güneşten alan yeni sürdürülebilir mağazasının açılışını Ümraniye'de gerçekleştirdi.

*AstraZeneca, inovasyonu hızlandırmak amacıyla sağlık teknoloji birimi Evinova'yı kurdu         AstraZeneca, sağlık çalışanlarının, karar vericilerin ve hastaların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak için Evinova birimini hayata geçirdi.

*Eti Bakır, başarılı sporcuları 2023-2024 sezonunda da destekleyecek                                                    Eti bakır, Kastamonu Masa Tenisi Spor Kulübü ve Kastamonu Dinamik Spor Kulübü'ne verdiği desteği 2023-2024 sezonu boyunca da sürdürecek.

*Enuygun'dan yılbaşı için vizesiz yılbaşı pazarı önerileri                                                                 Enuygun, yılbaşı döneminde gidilebilecek, uçakla bir iki saatte varılan ve üstelik vize almaya gerek olmayan yerleri sıraladı.

*Uzman siber güvenlik tavsiyeleri içeren Kaspersky Insight Story podcasti geri dönüyor         Kaspersky'nin podcast serisi Insight Story'nin ikinci sezonu başlıyor.

*Ünlü & Co'nun kadınlarla güçlendirilmiş yönetim kuruluna ödül
ÜNLÜ & Co, "Yüzde 30 Kulübü Türkiye" tarafından "Halka Yeni Arz Edilen Şirketlerde Kadınlarla Güçlendirilmiş Yönetim Kurulları" ödülüne layık görüldü.

*Kâmil Koç, hizmet bayrağını medeniyetler beşiği Mardin’e taşıyor
Kâmil Koç'un seyahat ağına kattığı yeni durak, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin medeniyetler beşiği şehri Mardin oldu.

*Opel modellerinde yılın son fırsatları
Opel Türkiye, aralıkta binek ve SUV modellerinde müşterilerine seçenekler sağlarken, hafif ticari araç modellerinde ise KOBİ'lere teklifler sunuyor.

*Tedavi edilemeyen işitme kaybı yaklaşık 1 trilyon dolar maliyet yaratıyor
Cochlear Türkiye Genel Müdürü Gül Erden, "Bireylerin zihinsel sağlığını ve ilişki sürdürme yeteneklerini doğrudan etkileyen işitme kaybı, küresel ölçekte büyük bir ekonomik yük yaratıyor. Tedavi edilemeyen işitme kaybının, küresel maliyet yükünün bir trilyon dolara yaklaştığı tahmin ediliyor." ifadelerini kullandı.

*Beymen'den yılbaşı kampanyası
Beymen, hayata oyuncu bir bakış açısı ve zamana oyuncu bir yaklaşım katan yılbaşı kampanyası başlattı.

*TV+'ta yayınlanacak Türk Dedektif dizisi 15 Aralık'ta izleyici ile buluşacak                                           TV+, Paramount, MiraMax ve Ay Yapım ortaklığında hayata geçirilen Türk Dedektif dizisi 15 Aralık'ta izleyicisi ile buluşacak.

*"Şüphen Olmasın" inisiyatifi HIV ile mücadelede toplumsal farkındalığı artırıyor                                        Türkiye'de HIV ile mücadelede önemli bir rol üstlenen 5 hekim derneği, "Şüphen Olmasın" inisiyatifi ile hastalığa ilişkin toplumsal farkındalık oluşturma, düzenli test olma oranını artırma ve HIV ile yaşayanların hayat kalitesini yükseltme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

*Decoverse, banyo sektörüne yeni bir soluk getirdi
Eczacıbaşı Topluluğu'nun banyo yenileme alanında hizmet veren pazaryeri Decoverse, kullanıcılar için farklı markalardan ürünler bulabilecekleri bir site olmasının yanı sıra banyosunu yenilemek isteyenlerin karşılaşacağı tüm sorunlara profesyonel mimarlık ve usta hizmeti ile de çözümler sunuyor.

*VakıfBank 300 milyon dolarlık yeni yurt dışı kaynak temin etti
VakıfBank çeşitli yapılar altında farklı uluslararası bankalarla gerçekleştirdiği 300 milyon dolar tutarında yeni yurt dışı fonlama temin etti.

*Sürat Kargo, elektrikli araç filosunu genişletti
Sürat Kargo, Sıfır Atık Projesi'nden sonra filosuna kattığı elektrikli araçlarla sürdürülebilirlik konusunda sektörün öncü şirketlerinden biri olma yolunda ilerliyor.

*Vakıf GYO, "Tablo Adalar"da ev sahiplerine erken teslime başladı
Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Maltepe'de yer alan Tablo Adalar projesinde daire sahiplerine beklenenden önce evlerini teslim etmeye başladı.

*MediaMarkt Startup Challenge'ın 6. yılında 47 ülkeden 230 girişim değerlendirildi
MediaMarkt'ın Türkiye'de başlatıp dünyaya açtığı girişimcilik yarışması MediaMarkt Startup Challenge'ın ön değerlendirme ve başvuru süreci tamamlandı.

*Toyota’dan "Yılın Son Çılgın Kampanyası" geldi
Toyota, gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören kampanyalarına aralık ayında da devam edeceğini açıkladı.

*Yılın Otomobili finalisti BYD SEAL 2024 ilk çeyrekte Türkiye’de
Otomotiv sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alan Yılın Otomobili Ödülleri’nde 2024 yılının 7 finalistinden biri olan BYD SEAL, 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de olacak.

*Türk Telekom'dan herkes için erişilebilir web sitesi
Türk Telekom, engelli müşterilerinin dijital kanallardaki deneyimini iyileştirmek için sektöre öncülük edecek geliştirmelere devam ediyor.

*"3. Doğa'nın Sesi Yarışması"nın şampiyonu belli oldu                                                                         Doğa Koleji'nin düzenlediği "Doğa'nın Sesi Yarışması"nın birincisi kolejin Atakent Kampüsü öğrencisi Asya Elif Arslan oldu.

*Yapay zeka kullanımının ele alındığı Asya Vasküler Cerrahi Derneği Kongresi sürüyor
Antalya'da 24'üncüsü düzenlenen Asya Vasküler Cerrahi Derneği (ASVS) Kongresi'ne bu yıl 30 ülkeden 1600 doktor katılıyor.

*Schneider Electric, 3'üncü çeyrekte küresel gelirlerini yüzde 12 artırdı
Schneider Electric, yılın 3'üncü çeyreğinde tüm zamanların en yüksek büyüme oranını kaydetti ve gelirlerini organik olarak yüzde 12 artırarak 8,8 milyar avro gelir elde etti.

*Uzmanlardan "unutkanlık" uyarısı
Medical Point Gaziantep Hastanesi Nöroloji Uzmanı Doç. Dr. Remzi Yiğiter, "Alzheimer tedavilerinde, yaşlı hastalar ve ailelerin ertelemesi sebebiyle ülkemizdeki hastaların ancak yüzde 10 civarı uzman bir hekime başvurmakta, bunun neticesinde de tedavi gerçekleşmektedir." dedi.

*Doğuş Otomotiv'in "Doğaya Kanat Açtık" projesi COP28'de yerini aldı
Doğuş Otomotiv'in "Doğaya Kanat Açtık" projesi, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı'nda (COP28) Türkiye standında yer alıyor.

*Erciyes Anadolu Holding, yeni markası Storish'i tanıttı
Erciyes Anadolu Holding'in yeni markası Storish, ürünlerini sahip olduğu tedarik gücüyle e-ticaret deneyim mağazalığı ile tüketicileriyle buluşturacak.

*IC Holding, Vietnam ile yatırım bağlarını güçlendiriyor
IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, "Grubumuz kurulduğu günden bu yana global pazarlarda birçok başarılı projeye imza attı. Long Thanh Uluslararası Havalimanı projesi de grubumuz için stratejik bir öncelik. Vietnam'ın 2021-2025 Beş Yıllık Kalkınma Planı hedeflerine katkı sağlama arzusundayız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
  Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...
Demet Akalın'ı twitter üzerinden takip edenlere sevindirici haber...