A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*Suna Polat Gençlik Merkezi'nde Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi. *OYAK Çimento'nun "Net-Zero" taahhüdü SBTi tarafından tescillendi. *HEKTAŞ'ın yerli sebze tohumları Growtech Fuarı'nda tanıtıldı.

*Radisson Collection Hotel, Vadistanbul'da "Sanat Günleri" başladı
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul, DNA'sında bulunan sanat ve tasarım özelliklerini, düzenlediği "Sanat Günleri'ne" aktardı.

*Lokman Hekim İstanbul Hastanesi JCI akreditasyon belgesi aldı
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi, küresel ölçekte tanınan ve kabul gören bağımsız akreditasyon kuruluşu Joint Commission International (JCI) tarafından verilen uluslararası kalite sertifikasını almaya hak kazandı.

*Özerden Ambalaj'a "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" ödülü
Özerden Ambalaj Sanayi AŞ, Happy Place to Work ve Capital Dergisi'nin iş birliğinde gerçekleşen "Happy Workplaces - Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri Araştırması" sonucunda kendi kategorisinde "Türkiye'nin En Mutlu İşyeri" ödülüne layık görüldü.

*INVAMED'den diş implantlarına ilişkin bilgilendirme
INVAMED, uzun yıllardır Türkiye ve dünya genelinde tıbbi cihaz sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak AR-GE laboratuvarlarında geliştirdiği ve üretim kampüsünde ürettiği diş implantlarını dünyanın dört bir yanına ihraç ediyor.

*Penta Teknoloji, Xerox’un Türkiye’deki kanal iş ortaklarının tek yetkili distribütörü oldu
Penta Teknoloji, dijital baskı sektörü şirketlerinden Xerox ile iş birliğini bir adım öteye taşıdı.

*"Michelin Rehberi İzmir ve Bodrum Seçkisine" giren restoranlar plaketlerini aldı
Restoranlara, restoranlarının girişinde sergileyecekleri plaketleri Metro Türkiye’nin İzmir Gaziemir mağazasında düzenlenen özel bir törenle takdim edildi

*Teknosa'da "Alışverişini şimdi yap, indirimini yılbaşında kullan" kampanyası                                             Teknosa, sadakat programı TeknoClub üyelerine özel "Alışverişini şimdi yap, indirimini yılbaşında kullan" kampanyası başlattı.

*Hamide Doğangün, LC Waikiki Limitless Koleksiyonu'nun yeni yüzü oldu 
Geçen yıl piyasaya sunduğu Türkiye'nin Engellilere Özel İlk Giyim Koleksiyonu "LC Waikiki Limitless" ile modada limitleri kaldıran marka, bu kez engelsiz hayatı desteklemek ve engellilik konusunda toplumsal bariyerleri aşmak üzere başarılı Milli Paralimpik Atlet Hamide Doğangün'le işbirliği yaptı.

*HEKTAŞ'ın yerli sebze tohumları Growtech Fuarı'nda tanıtıldı
OYAK Grubu şirketlerinden HEKTAŞ, 22-25 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenen örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı Growtech'te yerli sebze tohumlarını tanıttı.

*LG, yeni medikal monitörleri ile Türkrad 2023’te
LG Electronics (LG), yetkinliği ile üretilen medikal cerrahi ve klinik inceleme monitörlerinden, dijital x-ray dedektörüne kadar çeşitlilik gösteren görüntüleme cihazları, sağlık profesyonellerine teşhis süreçlerinde görüntü kalitesi sunuyor.

*Peugeot Türkiye'ye "2023 Yılının Binek Otomobil Markası" ödülü                                                              Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası seçildi.

*Prime Gecesi'ne özel fırsatlar bugün başlıyor
Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” kapsamında, Prime üyelerine özel sürpriz fırsatların sunulacağı Prime Gecesi, bu akşam saat 18.00’de Amazon.com.tr’de başlıyor.

*Soğuk ve kuru havalar burun kanamasını tetikleyebilir
Medipol Mega Üniversite Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları bölümünden Doç. Dr. Hasan Demirhan, hemen herkesin hayatının bir döneminde yaşayabileceği burun kanamalarının altında yatan faktörlere dikkati çekti.

*Alfa Romeo dünyada ve Türkiye’de büyümesini sürdürüyor
Alfa Romeo, 2023'ün ilk 9 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 39 artış gösterdi. Aynı dönemde, satış adetleri Avrupa'da yüzde 66, Orta Doğu ve Afrika’da yüzde 128, Hindistan-Asya Pasifik bölgesinde yüzde 5 yükseldi.

*MediaMarkt'ta "Şahane Cuma" indirimleri başladı
MediaMarkt'ın "Şahane Cuma" kampanyası, sunucu Çağla Şıkel ve oyuncu Enes Arıkan'ın da katıldığı etkinlikle başladı.

*OYAK Çimento'nun "Net-Zero" taahhüdü SBTi tarafından tescillendi
İklim değişikliğine bağlı riskleri odağına alarak hazırladığı 2050 yol haritası ışığında çalışmalarına hız kesmeden devam eden OYAK Çimento, "Net-Zero (Net-Sıfır)" taahhüdünün Science Based Targets Initiative (SBTi-Bilime Dayalı Hedefler Girişimi) tarafından tescillendiğini duyurdu.

*Sigortam.net, sigorta satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı                                               Sigortam.net, sigorta satın alırken finansal kararları şansa bırakmama konusunda ipuçları paylaştı.

*Suna Polat Gençlik Merkezi'nde Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi
Suna Polat Gençlik Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına ev sahipliği yaptı.

*Sabiha Gökçen ekonomik uçuşun merkezi haline geliyor
AJet’in uçuş operasyon yetkisi alması ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden farklı meydanlar için slot talebinde bulunması, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın önemini artırıyor.

*Nissan, İngiltere'de üretilecek üç yeni elektrikli aracı duyurdu                                                        Nissan batarya üretimi ve altyapısı olmak üzere üç modele 3 milyar sterline kadar yatırım yapacak.

*Medical Point’te 41. hastanın kemik iliği nakli başarıyla gerçekleşti
Medical Point Gaziantep Hastanesi Kemik İliği ve Kök Hücre Nakil Merkezi’nde kemik iliği nakli gerçekleştirilen Soner Akgül sağlıklı bir şekilde taburcu edilirken, hastane yönetimi tarafından kendisine kemik iliği nakli yapılan 41. hasta olması sebebiyle sürpriz pasta kesimi gerçekleştirildi.

*Damat Tween'in İstinyePark mağazasında Yeni Lüks etkinliği düzenlendi
Damat Tween'in İstinyePark mağazasında düzenlenen "Yeni Lüks" etkinliğinde iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri buluştu.

*Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ile Magdeburger Sigorta arasında sponsorluk anlaşması
Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı ile Magdeburger Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
*Beymen Chocolate'dan Butterfly iş birliğiyle yeni ürün
Beymen Chocolate, üstün kalite anlayışı ve sofistike yaklaşımını, Türkiye'nin ilk artizan çikolata üreticisi Butterfly Chocolate işbirliğiyle çikolata dünyasına taşıdı.

*TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri, Türkiye Innovation Week'ten ödül aldı
TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri AŞ, Türkiye Innovation Week'te ödüle layık görüldü.

YORUMLAR
  NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım
NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım