A24.com.tr » gündem » Sıpayı köpeklere öldürten şahıs serbest bırakıldı

Sıpayı köpeklere öldürten şahıs serbest bırakıldı

Sıpayı köpeklere öldürten şahıs serbest bırakıldı

Ankara’da annesinden süt emen eşek yavrusunu kangal köpeklere parçalatan Berat Kaya adlı şahıs gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıs, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara’nın Haymana İlçesi Boğazkaya köyünde, annesin yanındaki yavru eşeği, kangal köpeklerine parçalatarak öldüren ve bu anların görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Berat Kaya sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine jandarma ekipleri tarafından Haymana ilçesi Boğazkaya Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Jandarma Karakolu’ndaki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen Berat Kaya daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“GÜVENLİ BÖLGEYE NAKLİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Olayın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yavrusunu kaybeden eşeğe sahip çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Mustafa Şener sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile, yavrusunu kaybeden eşeğin güvenli bölgeye naklini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Şener, “Haymana İlçesi Boğazkaya Köyü’nde ısırma vakası sonucu ağır yaralan ve olayda yavrusunu kaybederek mağdur kalan anneyi Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak olaya müdahil olup, güvenli bölgeye naklini gerçekleştirdik” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR
  Google adımlarımızı takip ediyor
Google adımlarımızı takip ediyor