A24.com.tr » yaşam » Sınıfta öğretmen terörü öğrencileri kavga ettirdi

Sınıfta öğretmen terörü öğrencileri kavga ettirdi

Sınıfta öğretmen terörü öğrencileri kavga ettirdi

İzmir'de bir bir öğretmenin sınıfta adeta terör estirdiği görüntüler şok etti. İki öğreniciyi kavga ettiren öğretmen, olayı cep telefonuyla kaydeden öğrencisine de silgi fırlattı.

İzmir'de kaydedildiği öğrenilen görüntüler, başta veliler ve eğitimcilerin büyük tepkisini çekti. Tire'deki bir okulda kaydedilen görüntülerde, iki öğrenciyi ders sırasında kavga ettiren öğretmen skandal olayı cep telefonuyla kaydeden öğrencisine de silgi fırlatıyor.

Sınıfta birbirine vurmaya başlayan öğrencilere müdahale etmesi gereken öğretmen bu "idraktan" yoksun olunca öğrencilerin kavgasını seyretti. İşler çığrından çıkmaya başlayınca araya giren öğretmen birbirlerine acımasızca vuran öğrencilerini ayırdı.

 

Bir öğrencinin kayda aldığı aldığı o anlarda çocuklar birbirlerine vurmaya başladı ama öğretmen oralı olmadı. İki öğrenci arasında tartışmayı çözmek için bu yolu seçmişti. Sınıfta yaşanan görüntü kadar sorun çözmek için seçtiği yol da pes dedirtti. Öğrencilerin darbeleri sertleşince öğretmen olayın ciddiyetini anladı ve çocukları ayırmak için ayağa kalktı.

O anda görüntülendiğini fark eden öğretmen, öğrenciye attığı tahta silgisiyle öğrencisini başından yaraladı. Öğrenci öğretmenden şikayetçi olmaya hazırlanıyor.  (show haber)

 

YORUMLAR
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?