A24.com.tr » magazin » Sinem -Kenan çifti kesenin ağzını açtı

Sinem -Kenan çifti kesenin ağzını açtı

Sinem -Kenan çifti kesenin ağzını açtı

14 Mayıs’ta Cunda’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenecek olan Sinem Kobal, kuaför sıkıntısı yaşanmaması için kendi kuaföründeki 15 kişilik ekibi adaya götürüyor.

 Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 14 Mayıs’ta Cunda’da düzenlenecek törenle hayatını birleştirecek. İmirzalıoğlu, kendileri ve konukları için üç oteli üç günlüğüne kapattı. Törenin yaklaşık maliyetinin 600 bin lirayı bulacağı konuşuluyor.
Diğer yandan faturaya sürpriz bir de kuaför gideri eklendi. Kobal, adada kuaför sıkıntısı yaşanmaması için İstanbul’daki kuaförüyle anlaştı. Anlaşmaya göre 15 kişilik kuaför ekibi, düğünden bir gün önce Cunda’ya gidecek.

Bu anlaşmanın maliyeti ise 10 bin dolar. Bu arada kulislerde dolaşan diğer fısıltı, Kobal’ın düğünle ilgili her alışverişinin faturasını İmirzalıoğlu’nun Mir Prodüksiyon Tanıtım Turizm ve Yapı Endüstrisi Ticaret Limited Şirketi’ne kestirdiği, böylece o giderlerin vergiden düşüleceği yönünde...

Bekarlığa veda

Sinem Kobal, düğünden önce bekarlığa veda partisinin heyecanını yaşamaya başladı. Ünlü oyuncunun, partiyi Zekeriyaköy’deki bir kız arkadaşının villasında verecek.

YORUMLAR
  Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...
Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...