A24.com.tr » yaşam » Şile'de denize girmek yasaklandı

Şile'de denize girmek yasaklandı

Şile'de denize girmek yasaklandı

İstanbulluların denize girmek için en sık gittiği yerlerin başında gelen Şile'de olumsuz hava şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Şili Kaymakamlığı tarafından ilçe sınırları içinde havanın rüzgarlı ve denizin dalgalı olması nedeniyle denize girmek yasaklandı.

BU SABAH BİR KİŞİ DENİZDE KAYBOLDU

Şile'de sofular plajında sabah saatlerinde denize giren bir erkek dalgalara kapılarak kayboldu. 25 yaşlarında kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Dalgalar nedeniyle Sofular Plajı kapatıldı.

"BİRİ KAYBOLDU DİĞERLERİ KURTULDU"

Sabah saatlerinde 3 genç serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra 25 yaşlarında olduğu öğrenilen Suriyeli Louhey Balhawan dalgalara kapılarak kayboldu. İhbar üzerine olay yerine ambulans, sahil güvenlik, arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olayı gören bir vatandaş "Su bunları sürükleyerek götürdü. Bir tanesi kayboldu, diğerleri kurtuldu" diye konuştu.

GÖREVLİLER MEGAFONLA ANONSLAR YAPTI

Cankurtaran ekipleri ve görevliler dalgalar nedeniyle vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyardı. Plajın etrafına şerit çekilerek vatandaşlar deniz kenarından uzaklaştırıldı. Denizde kaybolan genci ise arama çalışmaları devam ediyor.

AĞVA'DA DA BİR GENÇ KIZ DENİZDE KAYBOLDU

Öte yandan Ağva'da dün akşam denize giren 18 yaşındaki genç bir kızın da denizde kaybolduğu öğrenildi. Arama çalışmaları devam ediyor. 

YORUMLAR
  Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer
Yalnız gezmeyi sevenler için 17 harika yer