A24.com.tr » magazin » Sıla'dan hayranlarına düğün müjdesi

Sıla'dan hayranlarına düğün müjdesi

Sıla'dan hayranlarına düğün müjdesi

Ünlü şarkıcı Sıla, Altınoluk'taki konseri sırasında hayranlarına "Bu sene bayağı bir düğün göreceğiz" diyerek sürprizleri açıkladı.

On'dan Kalan Şarkılar konseptiyle Ege Turnesine soluksuz devam eden başarılı popçu Sıla, Altınoluk'ta double yaptı. 1 Ağustos gecesi muhteşem bir performans sergilediği Altınoluk'ta yoğun istek üzerine bir kez daha sahne alan Sıla, etkinlik alanını mahşer yerine çeviren hayranlarına hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konserle teşekkür etti.

Konserinin son bölümlerine doğru kendisini dinlemeye gelenlere büyük bir sürpriz yaparak ilginç bir açıklamaya imza atan Sıla şunları söyledi:

"Aslında tatlı bir telaş içindeyiz. Bu sene bayağı bir düğün göreceğiz. Müzisyen arkadaşım Tuba Önal dünya evine giriyor. Bitti mi? Hayır... Bizde sürpriz bitmez. Esas bombayı şimdi patlatıyorum. Cudi bu yaz sonunda evleniyor. Biz mi? Biz yine evde kedi seveceğiz. Durum onu gösteriyor. Sahnemiz nikah salonuna dönüyor anlayacağınız" sözleri ile müjdelerini bir bir sıraladı.

Yoğun alkış tufanının koptuğu bu anlarda yol arkadaşı Efe Bahadır'a dönerek "Bizi de bir gün alkışlarlar Efeciğim, üzülme... On sene sonra mı olur? Yirmi sene sonra mı olur o meçhul..." diyerek Bahadır'a takılmayı da ihmal etmedi.

Altınoluk Amfi Tiyatro'da gerçekleştirdiği konserinin son bölümünde ise her zaman olduğu gibi ''partili goy goy şarkılar'' adını verdiği şarkılarla final yapan Sıla, güzelliği ile de göz kamaştırdı. 

YORUMLAR
  2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!
2017 yılı içerisinde dünya basınını meşgul eden skandal olaylar!