A24.com.tr » magazin » Sıla, Masterchef jürisiyle arabada yakalandı

Sıla, Masterchef jürisiyle arabada yakalandı

Sıla, Masterchef jürisiyle arabada yakalandı

Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Sıla Gençoğlu ile MasterChef programının sunucusu ile sarmaş dolaş uyurken görüntülendi.

 Oyuncu Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetci olan şarkıcı Sıla Gençoğlu, dün akşam MasterChef programının sunucusu Hazer Amani ile sarmak dolaş görüntülendi.

HAZER VE SILA ARABADA UYURKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre; Şarkıcı Sıla ile MasterChef yarışmasıyla gündeme gelen sunucu Hazer Amani, dün akşam Sıla'nın özel aracının arka koltuğunda uyurken görüntülendi.

SILA'NIN EVİNE GİTTİLER

Otomobilin içindeki sarmaş dolaş halleri dikkat çeken Sıla ve Hazer Amani patlayan flaşlara aldırmadı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan ikili Sıla'nın Nişantaşı'ndaki evine gitti. Ayakta durmakta zorluk çeken Sıla'ya sitenin güvenliği ve Hazer Amani destek oldu.

HAZER AMANİ EVLİ

Ünlü şef Hazer Amani'nin parmağındaki yüzükten de belli olduğu üzere evli olduğu biliniyor. Amani'nin eşiyle resmi olarak evli olduğu ancak birlikte yaşayıp yaşamadıklarını henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı