A24.com.tr » magazin » Sıla-Ahmet Kural ilişkisini bitiren fotoğraf

Sıla-Ahmet Kural ilişkisini bitiren fotoğraf

Sıla-Ahmet Kural ilişkisini bitiren fotoğraf

Sürpriz şekilde başlayan Sıla-Ahmet Kural ilişkisi sürpriz şekilde sona ererken, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile ortaya çıkan fotoğraflarının ilişkiyi bitirdiği iddia edildi.

Magazin gündemi ünlü oyuncu Ahmet Kural ile başarılı şarkıcı Sıla'nın ilişkisinin neden bittiğini merak ediyor. İki ismin de hayranları biten ilişki nedeniyle üzülürken Ahmet Kural, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile fotoğrafı çıkmasının ardından harekete geçti. Kural, Sıla'yı sosyal medyadan sildi.

Sıla ile ayrılmasına rağmen sosyal medyadan eski sevgilisini silmeyen Ahmet Kural, bugünkü haberlerden sonra harekete geçti. Ahmet, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile çıkan fotoğrafından sonra eski sevgilisini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

HEM FOTOĞRAFI SİLDİ HEM TAKİBİ BIRAKTI

Sürpriz bir şekilde başlayan aşkları evlilik yolunda ilerliyor derken Sıla ve Ahmet Kural ayrıldı. Ayrılık Sıla'nın Ahmet Kural'ı takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıkmıştı. Öte yandan Ahmet Kural, Sıla'yı hala takip ediyordu. Fakat bugün bir hamle de Ahmet Kural'dan geldi ve Sıla'yı takipten çıkardı. Ahmet, Sıla ile olan fotoğrafını da sildi.

İŞ ADAMI İLE ÇIKAN FOTOĞRAF SON DAMLA OLDU

Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır'la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf sosyal medyaya düştü. Sıla cephesinden fotoğraflarla ilgili "Aldatma yok, Okan ile arkadaşlar" açıklaması gelse de Ahmet Sıla'yı tamamen bitirdi.

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır'ın adını, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan ve Çukur dizisiyle adını duyuran Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisiyle sık sık duymaya başlamıştık.

Dizinin başlamasından kısa bir süre sonra Okan Can Yantır ve Dilan Çiçek Deniz ayrılmıştı. Ayrılığın sebebinin ise Dilan Çiçek Deniz'in dizideki iddialı öpüşme sahneleri olduğu iddia edilmişti. Son olarak Sıla - Ahmet Kural ayrılığında adı geçen Okan Can Yantır, birçok okuyucu tarafından araştırılmaya başlandı.

YORUMLAR
  Uzaylılar neye benziyor?
Uzaylılar neye benziyor?