A24.com.tr » magazin » Sıfır Bir dizisi Deniz Bezek kimdir nereli kaç yaşında?

Sıfır Bir dizisi Deniz Bezek kimdir nereli kaç yaşında?

Sıfır Bir dizisi Deniz Bezek kimdir nereli kaç yaşında?

Blu TV'de yayınlanan ve büyük ilgi gören 'Sıfır Bir' dizisinin oyuncularından Deniz Bezek, otomobiliyle hemzemin geçitten geçerken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Blu TV'de yayınlanan Sıfır Bir dizisinin oyuncularından Deniz Bezek kazada yaşamını yitirdi.

Deniz Bezek'in yönetimindeki otomobile, hemzemin geçitten geçerken makinistinin ismi açıklanmayan lokomotif çarptı. Otomobilde sıkışan Deniz Bezek kaza yerinde hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu'na gelen dizi oyuncuları, gözyaşlarına boğuldu. 'Sıfır Bir' dizisinde Mahir isimli karaktere can veren Deniz Bezek'in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirten dizi oyuncuları, ailesine sabır diledi.

YAKINLARI KULÜBEYİ TAŞLADI

TCDD görevlisinin kulübesinde bulunmadığını, kazanın ardından da kaçtığını ileri süren Deniz Bezek'in yakınları, kulübeyi taşladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve TOMA geldi. Polisin araya girmesiyle olay son buldu. İtfaiye ekipleri tarafından çıkartılan Deniz Bezek'in cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

'SIFIR BİR' DİZİSİ OYUNCUSU ÇIKTI

Adana'da otomobiliyle hemzemin geçitten geçmeye çalışırken lokomotif çarpması sonucu hayatını kaybeden Deniz Bezek'in, Blu TV'de yayınlanan 'Sıfır Bir' dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

"OLAY ANINDA TUVALETE GİTTİM"

Ayrıca kazanın ardından, hemzemin geçitteki bariyerlerden sorumlu olan TCDD görevlisi ise gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan görevli, polis merkezindeki sorgusunda, olay anında tuvalete gittiğini söyledi. Geri döndüğünde ise kazayı görüp korktuğunu ve olay yerinden kaçtığını ileri sürdü. 

YORUMLAR
  NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...
NASA'dan Kıyamet Senaryolarına dair bir cevap ve itiraf geldi...