A24.com.tr » magazin » Şeyma Subaşı vicdanını rahatlatmaya çalıştı

Şeyma Subaşı vicdanını rahatlatmaya çalıştı

Şeyma Subaşı vicdanını rahatlatmaya çalıştı

Acun Ilıcalı'dan olan kızı Melisa'yı Türkiye'de bırakarak aşk yaşadığı iddia edilen Fransız DJ Guido Senia'nın yanına giden Şeyma Subaşı, kızıyla görüntülü olarak konuşarak vicdanını rahatlattı.

 Şeyma Subaşı gündem olmaya devam ediyor.

Yapımcı ve kanal sahibi Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra adı DJ Guido Senia ile anılan Şeyma Subaşı'nın yurt dışı tatilleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak kızı Melisa'yı Türkiye'de bırakarak Phuket'e giden Subaşı, vicdanını rahatlatmak için kızıyla yaptığı görüntülü konuşmanın fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

TATİLLERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde uzun süredir tatil yaptığı Meksika Tulum'dan İstanbul'a dönmüştü. Bebek'te bulunan mekanına uğrayan ve buradan paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, kısa süre İstanbul'da kaldıktan sonra yeniden yurt dışına çıktı.

KIZINI ACUN'A BIRAKIP PHUKET'E GİTTİ

Yılın büyük bir kısmını yurt dışında tatilde geçiren Subaşı kızı Melisa'yı babasının yanına bırakarak geçtiğimiz gün Phuket'e uçtu. Burada adının anıldığı Fransız DJ Guido ile bir araya gelen ve samimi görüntüleri haberleştirilen Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızına duyduğu özlemi dile getirdi.

"VİCDANINI RAHATLATMAYA ÇALIŞAN ANNE"

Kızıyla görüntülü arama yaptığı sırada çektiği ekran görüntüsünü Instagram hesabından paylaşan Subaşı bu görüntünün üzerine yazdığı; "Anneler babalar iş için tali için arada gider gelir öyle Melisa… Tatile gittiği için vicdanını rahatlatmaya çalışan anne." notuyla dikkat çekti.

YORUMLAR
  2017'nin seçilmiş en iyi vahşi yaşam fotoğrafları
2017'nin seçilmiş en iyi vahşi yaşam fotoğrafları