A24.com.tr » magazin » Şeyda Sayar kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Şeyda Sayar kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Şeyda Sayar kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Hürriyet gazetesinde çalışan başarılı gazeteci ve yazar İsmail Saymaz, Şeyda Sayar ile nişanlandı. Peki Şeyda Sayar kimdir? Şeyda Sayar'ın mesleği ne?

Türkiye'de soruşturmacı gazetecilik alanında son yılların en başarılı gazetecilerinden biri olan Hürriyet muhabiri ve yazar İsmail Saymaz nişanlandı. Peki İsmail Saymaz'ın nişanlısı Şeyda Sayar kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılı bilgiler...

Gazeteci İsmail Saymaz, Şeyda Sayar ile dün akşam nişanlandı. Saymaz nişan haberini sosyal medya hesabından paylaştı.

İsmail Saymaz, Şeyda Sayar ile nişanlarını kişisel Instagram hesabından, esprili bir dille, "Bugünden itibaren eşbaşkanlık sistemine geçiyoruz" diyerek duyurdu.

İşte İsmail Saymaz'ın o paylaşımı: 

Şeyda Sayar kimdir?

Şeyda Sayar, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İspanya'daki Universidad de Castilla-La Mancha'da eğitim gördü. İspanya'da gerçekleşen bir toplantıda çevirmenlik de yapan Sayar'ın Instagram hesabından paylaştığı siyah beyaz fotoğraflar, fotoğrafçılığa olan ilgisini ortaya koyuyor.

Normal zamanlarda İstanbul'da yaşayan Şeyda Sayar'ın, fotoğraf albümünden sürekli olarak yurt dışına seyahat ettiği görülebiliyor.

YORUMLAR
  Verdikleri her kilo için çalışanlarına para ödüyor
Verdikleri her kilo için çalışanlarına para ödüyor