A24.com.tr » dizi haber » Sevilen dizi BÖRÜ final bölümünü sinemada yapıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi BÖRÜ final bölümünü sinemada yapıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Sevilen dizi BÖRÜ final bölümünü sinemada yapıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Çarşamba günü 6. bölüm yayınlanacak dizinin finali olacak. Dizinin yayınlanacak olan bu son bölümü ise beyaz perdede gösterime girecek.

Star TV televizyonunda yayınlanmaya başlamasından bu yana oldukça büyük bir kitleyi kendine çeken ve oldukça sevilen BÖRÜ final yapıyor.

Dizinin yayınlanacak olan 6.bölümü final olacak. Çarşamba günü gösterime girecek olan bu bölüm ise sinemada yayınlanacak.

DAĞ FİLMİNDEN TANIDIK BİRÇOK İSİM DİZİDE YER ALIYOR

İzleyicinin DAĞ film serisinden tanıdığı pek çok isim var. Aralarında, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta bulunuyor.

DİZİNİN FİNALİ SİNEMA FİLMİYLE YAPILACAK

Star tv'nin iddaalı yapımı BÖRÜ birer saatlik 5 bölümü her çarşamba Star tv'de yayımlanacak. 6. bölüm yani son bölüm ise sinemalarda yayımlanacak.

BÖRÜ NEDİR?

Börü, eski Türkçe'den gelen sözlük anlamı ile kurt, yiğit, bahadır ve cesur anlamına gelmektedir. Kurt anlamına gelen bu ifade, mitolojik bir ifade de vermektedir. Yalnızca hayan olan kurt değil kutsal bir varlık olarak kabul edilen kurt için de kullanılmaktadır.

 

YORUMLAR
  Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?
Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?