A24.com.tr » kadın » Sevgiliyle barışmanın yolları nelerdir - Kadın/Erkek mutlu etmenin yolları nedir?

Sevgiliyle barışmanın yolları nelerdir - Kadın/Erkek mutlu etmenin yolları nedir?

Sevgiliyle barışmanın yolları nelerdir - Kadın/Erkek mutlu etmenin yolları nedir?

Günümüzde çiftler arasında incir kabuğunu doldurmayacak nedenlerden dolayı bile tartışma ve sonucunda ayrılık yaşanabiliyor. Peki Sevgiliyle barışmanın yolları nelerdir?

 Çiftler aralarında yaşadıkları sorunları en başta konuşarak tatlıya bağlamak yolundan vazgeçmemelidirler. Eğer bu işe yaramıyorsa haberimizi dikkatle takip edebilirsiniz.

Ortada büyük yalanlar, yanlışlar ve durumlar yoksa yani durum ciddi değilse, bazen bir bakış, bir gülüş, bir öpücük ya da sıcacık bir sarılma bile barışmak için yeterlidir. Türlere göre taktikler vardır. Eski sevgiliyle barışmak ayrı, yeni ayrıldığımız sevgiliyle barışmak ayrı, dostça barışmak ayrı, aşk barışması ayrı, arkadaşımız olan ve aramızda kıvılcımlar olan biriyle barışmak apayrıdır. Biz, sevgili iken küsen bir çiftten bahsedeceğiz. Kırıcı bir söz söylenmiş olabilir.

Günün stresi ve yorgunluğu ile bazen karşımızda en sevdiğimiz kişi bile olsa ona nedensiz bir şekilde patlayabiliyoruz. Kadın ya da erkek farketmez, özür dilemek oldukça medeni bir tavır ve kabahatli tarafın mutlaka özür dilemesi gerek. Az çok sevgilinizin tepkisini ve kişiliğini biliyorsunuz tahmin ederek de yola çıkabilirsiniz.

Arayı soğutup biraz zaman geçmesini bekleyebilir, size olan öfkesi veya kırgınlığı azalınca onu arayabilirsiniz. Veya tam tersine anında pişman olup özrünüzü dileyebilirsiniz. Kendinizi affettirmenin birçok yolu var. Tabii konu aşk olunca işler biraz karışıyor. Bir erkek, sevgilisini kırdıysa durum zorlaşabilir. Kadınlar çabuk kırılan bir yapıya sahip, hatta tozdan nem kaparlar. Sözlerimize, hareketlerimize ve herşeye dikkat etmeli ve kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz.

Büyük bir yanlış olmadığı sürece bir erkeğin kırılması veya küsmesi daha kolay halledilir. Çünkü erkekler konular üzerinde fazla durmazlar, önem eşikleri daha düşüktür. Umursamaz demeyelim ama daha rahattırlar pek çok konuda. Bu durumda cazibenizi kullanıp onunla barışmak kolaydır. Her iki taraf için de, yapılan kusurun farkına varılması, oturup konuşarak sorunların çözülmesi ve özür dileyerek tatlıya bağlanması en sağlıklısıdır.

Bir kadın kırıldıysa, kırmızı gülleri ayakları altına serin, aşk ve sevgi mesajları iletin, balonlarla havaya adını yazın, şaşırtıcı sürprizler yapın, mesela ona kendi ellerinizle yemek yapın ve romantik bir gece düzenleyin. Sizi affettikten sonra da hediyenizi verin. Pencerenin önünde serenat yapmak eski bir yöntem olsa da etkili ve romantik. Ona şiir yazın. Onun resmini yapın. Yaşadığınız ayrılığı olabildiğince zarif ve gururlu bir biçimde kabullenin ama bunu gösteriş olsun diye değil, gerçekten hissederek yapın.

Böylece sizden ayrılan taraf üzerinde büyük bir etki bırakacaksınız. Ve ayrılık kararını gözden geçirmek isteyecek. İkili ilişkilerimizi de tıpkı normal insan ilişkileri gibi düşünüp öyle değerlendirmeliyiz. Bizi istemeyen artık yanında görmek istemeyen bir arkadaşımız olsa idi hala onun arkadaşı veya onun etrafında olur muyduk? Kesinlikle hayır.

Sevgilimiz bizi terkettiğinde ayrılmak istediğinde bunu medeni bir şekilde kabul etmeli ve karşı tarafı bunaltıcı soru yağmurlarına girişmemeliyiz. Böylece ne kadar olgun ve aslında ilişki yaşanası biri olduğumuzu düşünecektir ve zaman geçtikten sonra belki de bizi yine arayacaktır.

Dediğim gibi, kesin bir ayrılık söz konusu değilse, işimiz kolaylaşır. Bir özür dileme, romantik bir akşam yemeği düzenleme, en sevdiği şeyleri hazırlayıp sunma, hediye alma, bir öpücük, bir gülüş veya sıcak bir kucaklaşma sorunları çözmeye yeter. Siz siz olun sevgilinizi kırmadan önce bir kez daha düşünün..

YORUMLAR
  İşte vurulan Şayrat Hava Üssü'nden geriye kalanlar
İşte vurulan Şayrat Hava Üssü'nden geriye kalanlar