A24.com.tr » magazin » Serkay Tütüncü kimdir | Afili Aşk Volkan gerçek adı nereli kaç yaşında?

Serkay Tütüncü kimdir | Afili Aşk Volkan gerçek adı nereli kaç yaşında?

Serkay Tütüncü kimdir | Afili Aşk Volkan gerçek adı nereli kaç yaşında?

Kanal D'nin Afili Aşk isimli yeni dizisinde Volkan karakterini canlandıran oyuncu Serkay Tütüncü kimdir nereli kaç yaşında?

Serkay Tütüncü kimdir? Afili Aşk Volkan kimdir gerçek adı ne kaç yaşında? Serkay Tütüncü instagram hesabı...

Kanal D'de yaz sezonu için çekilen yeni dizi Afili Aşk'ta oynayan Serkay Tütüncü, dizide Volkan karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Karizmatik duruşu ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Serkay Tütüncü, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte Serkay Tütüncü'un biyografisi...

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire’de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016'da Gönüllüler takımında yarışmıştır.

Bir dönem Kanal D'de yayımlanan İnsanlık Suçu dizisinde de rol almıştır.

SERKAY TÜTÜNCÜ INSTAGRAM HESABI (TIKLAYINIZ)

DİZİDEKİ ROLÜ

Volkan 20’li yaşlarda. Kerem’in bir numaralı kankası ve suç ortağıdır. Lisede başlayan arkadaşlıkları bugünlere kadar gelmiştir. İyimser, rahat, neşeli biridir. Çabuk yorulur, çalışmayı değil dinlenmeyi sever. Zora gelince hemen vazgeçer. Rezil olmak nedir bilmez. Barda görüp yanına gittiği kızın onu terslemesi, hayat denen bu uzun yolda onun için öğretici bir deneyimdir sadece. En büyük hayali ise kendi kahve dükkanını açmaktır.

YORUMLAR
  Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?
Türkiye galibiyete kitlendi! Türkiye İzlanda maçı ne zaman? hangi Kanalda? Kadrolar açıklandı mı?