A24.com.tr » kültür-sanat » Serencam Yayınları Kitap Günleri Başladı

Serencam Yayınları Kitap Günleri Başladı

Serencam Yayınları Kitap Günleri Başladı

Gaziantep’te faaliyet gösteren Serencam Yayın Grubu’nun Maanoğlu Parkı’nda organize ettiği Kitap Günleri başladı.

7 Ağustos Cumartesi günü başlayan etkinliğin açılışına Gaski Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Bülent Öztürk, Avukat Ali Bakım, Serencam Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Gülşen Gazel, Yazar İsmail Mutlu ile birlikte yazarlar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinliğin önemiyle ilgili konuşma yapan Gaski Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’te nitelikli okumaların gerçekleşmesi adına bu tarz etkinlikleri her zaman desteklediklerini, bu etkinliklerin artarak devam etmesi için de kitaba gönül vermiş insanların yanında olduklarını belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü M. Bülent Öztürk ise, kitabın şehrimizde gündemde tutulmasından çok memnun olduklarını belirterek bu etkinliklere ev sahipliği yapan Gaziantep’in tek ulusal yayınevi Serencam Yayınlarına teşekkür etti.

Serencam Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Gülşen Gazel de yaşadıkları şehrin kitapla anılması için çaba sarf ettiklerini ve Gaziantep’te kitabı gündem yapmak gayesiyle bu tür etkinliklere devam edecekleri ifade etti.

Kitap günleri, 15 Ağustos Pazar Gününe kadar 09.30-21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler
Ünlü isimlerin zaman içerisinde yaşadıkları şaşırtıcı değişimler