A24.com.tr » gündem » Serenad A Yola Çıkıyor

Serenad A Yola Çıkıyor

Serenad A Yola Çıkıyor

Serenad A Yola Çıkıyor

Deniz ve yatçılık konularında gusto sahibi bir grup yakın dost tarafından 2020 yılında kurulan Mola Grup’un ilk guleti Serenad A adını taşıyor.

Mola Grup ortaklarından Mimar Murat Cengiz liderliğinde yürütülen renovasyon sonrası  Serenad A, ilk misafirlerini Mayıs ayı sonunda ağırlamaya başlıyor. Mimar Cengiz; ‘Serenad A’yı misafirlerin en rahat, en huzurlu şekilde yolculuk yapması fikri üzerine baştan sona aslına uygun olarak yeniledik. Bunu yaparken de güvenlik, hijyen ve konfordan ödün vermedik.’ diye konuştu.

Mükemmel Bir Gulet Deneyimi

*23 metrelik Serenad A, Göcek’ten başlayan haftalık turlarında, misafirlerin talepleri doğrultusunda Ege kıyılarını rota kapsamına alabiliyor. Gelecek yıllarda Yunan Adaları’nı da rotasına ekleyecek olan Serenad A, ödüllü bir şef tarafından hazırlanan özel menüleri, yüksek hijyen standartları ve eğitimli personeliyle dikkat çekiyor.

Deniz üstünde yer alan salıncak, su kayağı, Ringo ve şeffaf kano gibi misafirleri mutlu edecek su sporları da Serenad A’nın sunduğu arıcalıklar arasında.   

Serenad A, ‘Küçük bir mola ver’ sloganıyla mavi sulardaki yolculuğuna başlıyor.

Daha fazla bilgi için:https://molayachting.com/#home

 

YORUMLAR
  Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...
Sağlıkta yanlış olarak bildiğimiz doğrular...