A24.com.tr » magazin » Seren Serengil geri adım atan Erol Köse'ye sert çıktı

Seren Serengil geri adım atan Erol Köse'ye sert çıktı

Seren Serengil geri adım atan Erol Köse'ye sert çıktı

Gülben Ergen'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 3 günlük zorlama hapis cezası kararı verilen Erol Köse, Ergen'den özür dileyince Seren Serengil'in sert tepkisiyle karşılaştı.

Yapımcı Erol Köse, Gülben Ergen'e hakaret ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası almıştı. Kararın kesinleşmesinin ardından Erol Köse, Gülben Ergen'den özür dilemişti.

Benzer durum nedeniyle cezaevine giren Seren Serengil, özür dileyen Erol Köse'ye ateş püskürdü.

ÖZÜR DİLEDİ

Karar sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Gülben Ergen'den özür dileyen Köse videosunda, "Geçtiğimiz dönemde Gülben Ergen'le ilgili itibarsızlaştırma kampanyası başlamış ve kartopu çığa dönüşmüştü. Benim de istemsizce olaya dahilim olduğunu gördüğümden Gülben Ergen ve ailesinden özür dilemeyi vicdani bir sorumluluk olarak görüyorum. Hukuki değil, vicdani olarak" şeklinde konuştu.

SEREN SERENGİL'DEN SERT TEPKİ

Bir takipçisinin "Erol Köse Gülben Ergenden özür diledi" yorumuna cevap veren Seren Serengil, "Onun adına üzüldüm. 3 gün değil 3 yıl yatardı şerefiyle girip çıkardı. Ben kadın halimle girdim çıktım. Söylediklerimin hepsi doğru çünkü. Zaten kimse de söyledikleri yüzünden girmedi.

Haberlerin hepsi doğruydu konuşmama kararına uymadığı için girdi, o nedenle girip çıkacaktı. Arkasında duracaktı. Bütün Türkiye'nin şahit olduğu bildiği, kanıtlanmış eşi tarafından açıklanmış, resmiyetle belgelenmiş bir durum bu. O (Erol Köse) da bunu söyledi herkes gibi, bütün gazeteler gibi. Erol'un bu özrü kimseyi haklı çıkarmaz ki, korkudan yapılmış bir özür. Onu adına, duruşu adına gerçekten üzüldüm" dedi 

YORUMLAR
  Sevgililer Günü'nde atılmış en komik tweetler
Sevgililer Günü'nde atılmış en komik tweetler