A24.com.tr » magazin » Seren Serengil formunun sırrını açıkladı

Seren Serengil formunun sırrını açıkladı

Seren Serengil formunun sırrını açıkladı

Son dönemde adı şarkıcı Hakan Altun'la aşk dedikodularına karışan Seren Serengil, söylentilere yanıt verdi. Serengil, 4 ayda 25 kilo vererek nasıl fit bir vücuda kavuştuğunu da anlattı.

Mucize bir değişim yaşayan Seren Serengil, Habertürk Magazin'den Ömür Sabuncuoğlu'na konuştu. İşte o röportaj...

‘MİDE AMELİYATINA GİRERKEN VASİYETİMİ YAZDIM’

Çok zayıflamışsın. Gözlerime inanamıyorum.

Ben de kendimi çok iyi hissediyorum. İnsanın kendini beğenmemesi özgüven kaybına neden oluyor. Bu da her türlü ilişkisine yansıyor. Kendimi öyle gördükçe kendimden de uzaklaştım. Ensülin direncim, tansiyonum had safhadaydı. Rejim yapmak istememe rağmen yapamıyordum. Birdenbire 25 kilo verince, 18 yaşındaki halime döndüm. Annem, “Zaten beynin 16 yaşında kalmıştı, fiziğin de öyle oldu. Tamamladınız birbirinizi” diyor. (Gülüyor)

Mide ameliyatı olmaya nasıl karar verdin?

Son 3 yıldır özel hayatımda ve yaşadığım ilişkide mutlu değildim. “Hayatımı değiştirmem gerekiyor” dedim. Ama ameliyatın ölüm riski de var, büyük bir ameliyat. Zor bir karardı, cesur davrandım.

Ameliyata girerken korktun mu?

Vasiyetimi yazdım. “Ölürsem köpeklerimi barınağa ya da çiftliğe vermeyin. Benim oturduğum evde oturmaya devam etsinler” dedim. Anneme de, “Beni deniz gören bir yere gömün” diye yazdım. Resmen hayata bakış açım değişti. 3 yıllık ilişkim bitince, çok duygusal olduğum için arkasından çok üzüleceğimi düşünüyordum. Ama bir kadının kendine güvenip iyi hissettiği zaman, tüm zorlukları göğüsleyebildiğini gördüm.

‘ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM'

Ameliyatın olumsuz etkileri var mı?

Bende hafıza kaybı yaptı, hatırlayamamaya başladım. 25 kilo kaybederken çok vitamin gidiyor. Protein sevmiyorum ama almam lazım. B12 eksikliğim var. Akşam saat 17.00 olduğu zaman uzanmak istiyorum. 4 ayda 25 kilo verdim. Çok hızlı, şu an 52 kiloyum. 34 bedenim. Hâlâ inanamıyorum

Peki ileride hamile kalırsan, bu ameliyat o süreci nasıl etkileyecek?

Çok iyi etkileyecek çünkü benim kilolu olarak hamile kalmamam gerekiyordu. Kan pıhtılaşması var. Çocuk gelişemiyordu. Son hamileliğimde, “Çocuğumu almayın” dedim. “Almazsak gözleriniz kör olacak, tansiyonunuz 24. Şuurunuz kapanıyor” deyip aldılar. Şimdi son bir kurşunum daha var. Onu da çok mutlu olacağım bir adamla evlenip öyle kullanmak istiyorum. Ama şu an için öyle bir planım yok. Birinin beni gerçekten inandırması lazım. Anne olmayı çok istiyorum ama Allah nasip eder mi bilmiyorum.

Gazetede ve televizyonda bikinili hallerini gördüğünde ilk ne düşündün?

“Bu kilolarla niye 10 yıl dolaştın?” dedim. Boşu boşuna o yağları üzerimde taşımışım. Huyum bile değişti. Daha sakinim; stresim, evhamım gitti. Bedenen iyileşince, ruhen de iyileşiyorsun.

Ebru Şallı’yla pilates de yapıyorsun.

Hayatımda çok önemli bir yeri var. 2 ay beni çalıştırdı. “Seni önümüzdeki yaza hazIrlıyorum. Herkes başka bir Seren görecek” dedi. Kalça ve bacak DVD’lerini aldım, onları uyguluyorum. Haftada 2 gün de birlikte çalışıyoruz.

'HAKAN BENİM DEĞERLİM AMA SEVGİLİM DEĞİL'

Hakan Altun’la aranızda neler oluyor?

Hakan benim değerlim ama sevgilim değil. 15 yıllık arkadaşım. İkimizin çok yakın arkadaşları beraber. Dolayısıyla aynı arkadaş grubunun içerisindeyiz. Sık sık görüşüp Instagram’da da fotoğraf paylaşınca, insanlar bizi yakıştırdılar.
Bu konuyu aranızda konuştunuz mu? “Seninle olduğumu zannedecekler, kısmetimi kapıyorsun. Senin basiretin zaten bağlı, bana da geçecek” dedim. “Sen de benimkini kapıyorsun Sero” dedi. “Evlenin, çok yakışıyorsunuz” gibi yorumlar yapılmaya başlandı. Bizi yakıştıranlara teşekkürler ama sadece haftada bir telefonda konuşuyoruz.

Ne arkadaşlıklar var aşka dönüşen...

Şu an için öyle görünmüyor. Belki hayatında biri var, bilmiyorum. Ben Hakan’la anılmaktan onur duyarım. Son derece dürüst, dünya iyisi bir insan. Ama birbirimize o gözle bakmadık.

Neden o gözle bakmıyorsun peki?

Neden üstüme geliyorsun? (Gülüyor) O saat 05.00’te yatıyor ben 06.00’da uyanıyorum. Aradaki 1 saat nerede görüşeceğiz? (Kahkahalar) Hayatımda her zaman olması gereken bir insan. “Aşk yaşayıp ayrılmak mı yoksa hayatın boyunca Hakan’ın hayatında olması mı?” dersem, ikinciyi seçerim. Benim için o kadar değerli. Adam evde beste yapmak isteyecek, köpekler arkadan havlayacak. Sistemimiz farklı. (Gülüyor) Hiçbir sevginin mertebesi, onun dostluğu kadar önemli değil ama onu çok seviyorum.

'BARLARDA ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM'

Sahne hazırlıkları nasıl gidiyor?

Çok iyi. Geçmişte Maksim gibi birinci sınıf gazinolarda çok büyük isimlerle çalıştım. Şimdi de gece kulübü ve barlarda sahneye çıkmayı düşünmüyorum. Özel gecelerde ve otellerde sahne alacağım. Bomba gibi dönüyorum. Bu yıl televizyon çalışmalarım da yoğun geçecek.

Tasarım da yapıyorsun sanırım.

Evet, köpekler ve köpek sahibi kadınlar için koleksiyonlar hazırlıyorum. Bir de single çıkaracağım.

YORUMLAR
  Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu...