A24.com.tr » magazin » Serap Korkmaz instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Serap Korkmaz instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Serap Korkmaz instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Survivor 2016 şampiyonu olarak kendini tüm Türkiye'ye tanıtan 'Avatar' lakabıyla bilinen Avatar Atakan Arslan geçtiğimiz gün nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

 Bu özel günlerinde çifti, aileler ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Nişan töreninden fotoğraflar davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Avatar Atakan'ın müstakbel eşi Serap Korkmaz endüstriyel tasarımcılık mesleğini icra ediyor.

TASARIMCI NİŞANLI
Nişan töreni gelin adayı Serap Korkmaz'ın ailesine ait evde gerçekleşti. Gecede çifti, aileler ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Avatar Atakan'ın müstakbel eşi Serap Korkmaz endüstriyel tasarımcılık mesleğini icra ediyor. Çiftin nişan töreninden fotoğraflar davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Adı sık sık Survivor yarışmasındaki arkadaşı Ezgi Avcı ile aşk iddialarına karışan 27 yaşındaki Arslan şu açıklamayı yaptı: "Bir gün biri olursa açıklayacağım demiştim. İşte o gün bugün... Bütün sevenlerime, destekleyenlerime, nefret edenlere selam olsun... Allah'a çok şükür bu en mutlu günümde dualarıyla güzel dilekleriyle yanımızda olan herkese teşekkürler... Vakti geldi... Vay be"

SERAP KORKMAZ KİMDİR?
Serap Korkmaz 1988 yılında İstanbul, Türkiye’de doğdu. Lise eğitimini burada tamamladıktan sonra İtalya’nın Milano kentine taşınan Korkmaz, Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından biri olan Istituto Europeo di Design –IED’ de İç Mimarlık eğitimi aldı. IED’den mezun olduktan sonra tez projesi VIAFARINI/Fondazione Arnaldo Pomodoro FAP ‘Urban Artists Hotel Roelink’te sergilendi. Daha sonra Domus Academy’de “Otel Tasarımı Eğitimi” alan Korkmaz, Riccardo Giovanetti Studio ve Studio Mutti Archietti gibi ünlü mimarlık firmalarında çalıştı. Çalışırken, aldığı kararla Scuola Politecnica di Design – SPD’ de ‘İç Tasarım’ (Interior Design) alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Serap Korkmaz hala Milano’da yaşamaktadır.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor 2016 yarışmasıyla adını duyuran va yarışmayı lider olarak bitiren Çağan Atakan Arslan Serap Korkmaz ile nişanlandı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayda Atakan'ın nişanlısı Serap Korkmaz kimdir merak konusu oldu. Siz de haberimizden onun hakkında ayrıntıları bulabilir detayları takip edebilirsiniz.

 

YORUMLAR
  Yıllardır temizlediği evden bıktı, kendi kendini temizleyen ev yaptı
Yıllardır temizlediği evden bıktı, kendi kendini temizleyen ev yaptı