A24.com.tr » yaşam » Senem Toluay Ilgaz kimdir ınstagram hesabı kaç yaşında?

Senem Toluay Ilgaz kimdir ınstagram hesabı kaç yaşında?

Senem Toluay Ilgaz kimdir ınstagram hesabı kaç yaşında?

Bir dönem CNN Türk'te görmeye alışık olduğumuz Senem Toluay Ilgaz, Türkiye'nin en genç haber kanalı Haber Global'de kariyerine devam ediyor. Senem Toluay Ilgaz kimdir ?

 Haber Global'de kariyerine devam eden Senem Toluay Ilgaz izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta yayın hayatına giriş yapan Türkiye'nin en genç haber kanalı Haber Global'in Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, bambaşka bir ekran oluşturmak istediklerinin altını çizerek, "Mağdurun devlete sesini duyurmasını sağlayacağız" dedi.

Güvenilir, tecrübeli, insan odaklı, hızlı, sosyal habercilik anlayışıyla topluma ve insana katkı sağlayan haberler yapan, Türkiye’nin en iyi haber kanallarından biri olmayı hedefleyerek, haberciliğin rutinlerini kıran bir kanal olma amacıyla yola çıkan Türkiye'nin yeni haber kanalı Haber Global geçtiğimiz hafta yayın hayatına başladı.

Azerbaycanlı Global MedyaGroup A.Ş.tarafından kurulan ve Genel Yayın Yönetmenliği'ni deneyimli televizyoncu Suat Toktaş'ın yaptığı kanal, her biri alanında uzman birçok ismi kadrosunda bulunduruyor.

Bütün platformlarda izlenir olacak Haber Global Türkiye'den ve dünyadan haberler, tartışma programları, ekonomi, spor, insan hikâyeleri, sosyal medya, teknoloji, sanat, eğlence, müzik ve belgesel olmak üzere pek çok konuda içerikleri izleyicileri ile buluşturacak.

Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş kanalın kuruluş hikâyesini anlatırken, Türkiye televizyonculuğu için müthiş bir proje olduğunu ifade etti. 200'den fazla alanında uzman kişi ile yola çıkıldığını bildiren Toktaş, editörleri ve ekran yüzleri ile ortak bir dil, kültür ve habercilik anlayışı oluşturduklarını kaydetti.

Toktaş, kışkırtan değil, uzlaştıran bir çizgi izleyeceklerinin altını çizerek, "biz daha çok sosyal haberlere eğilmeyi düşünüyoruz. Tartışma programlarımız da olacak. Tartışma programlarımızda herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebileceği bir platform oluşturmayı hedefliyoruz. Kışkırtan değil tam tersine birbirini anlamaya çalışan görüşlerini en net şekilde ifade edebilecekleri bir tartışma programı formatı yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

SENEM TOLUAY ILGAZ KİMDİR?
1973 yılında dünyaya gelen Senem Toluay Ilgaz, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur.

Çalışma hayatına 1998 senesinde CNN Türk ekranlarında muhabir olarak adım atmıştır.

Ardından haber spikeri olarak görevine devam eden Senem Toluay daha sonra Best Fm haber merkezi editörlüğü, Star Tv Günaydın Türkiye programı muhabirliği, Radyo Foreks’te yapımcı, sunucu, Hür Fm haber merkezi muhabirliği gibi görevlerde yer almıştır. 2002 senesinde Arnavutköy Rotary Rulübü en iyi haber spikeri ödülü ve Adıyaman Valiliği Nemrut Festivali Özel Ödülünü kazanmıştır.

Bingöl doğumlu başarılı, muhabir, spiker, programcı ve sunucu Senem Toluay Ilgaz CNBC-e editörü olarak görev yapan Kerem Ilgaz ile evlidir. Bu evliliğinden, Nehir isminde bir kızı ve Çınar isminde bir oğlu vardır.

YORUMLAR
  O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi
O Ses'te ırkçılık skandalı! Yarışmadan çekildi