A24.com.tr » dizi haber » Sen Anlat Karadeniz 48 bölüm izle | 17 Nisan 2019 Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle full hd atv

Sen Anlat Karadeniz 48 bölüm izle | 17 Nisan 2019 Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle full hd atv

Sen Anlat Karadeniz 48 bölüm izle | 17 Nisan 2019 Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle full hd atv

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz bu haftaki 47. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 47. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Sen Anlat Karadeniz 48. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm izle - Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisi 17 Nisan 2019'da 48. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? Sen Anlat Karadeniz 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm full tekrarı nasıl nereden izlenir? İşte ayrıntılar...

Son bölümde yaşananlar izleyicileri yine nefes nefese bıraktı.

Nefes’i baygın halde bulan Tahir’in kulaklarında Vedat’ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes’in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes’i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

Nefes’in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kaleliler'in sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir’in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir’i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ 49. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Öğretmenler gününe ait en komik capsler
Öğretmenler gününe ait en komik capsler