A24.com.tr » » Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli mesleği- instagram - eşinden neden ayrıldı

Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli mesleği- instagram - eşinden neden ayrıldı

Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli mesleği- instagram - eşinden neden ayrıldı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Sema Apak ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Her yıl büyük heyecan ve ilgiyle takip edilen Survivor bu yıl da nefesleri kesecek. Yarışmada bu yıl yine birbirinden ünlü ve iddialı isimler yer alıyor. Onlardan biri de Sema Apak...

Milli atlet Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet. 1.69 boyunda ve 54 kg ağrlığındadır.

İLGİLİ HABER Survivor Sabriye Şengül instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz Survivor Sabriye Şengül instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti.

400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak'tan Ali isminde oğlu bulunan 31 yaşındaki Atlet Survivor 2017 kadrosuda yarışacak.

İLGİLİ HABER Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında mesleği - evli mi, sevgilisi var mı,sms sıralaması Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında mesleği - evli mi, sevgilisi var mı,sms sıralaması

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda birçok önemli isim yer alıyor. Acun Ilıcalı Survivor 2017 Ünlüler kadrosunu açıkladıktan sonra takipçileri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Survivor ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül yer alıyor.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2017'de ünlüler takımının ardından gönüllüler takımında yarışacak isimler de belli oldu.

Acun Ilıcalı şok yakında başlayacak olan Survivor 2017'nin ilk tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

YORUMLAR
  Hadise kendi saçından kaş ektirdi
Hadise kendi saçından kaş ektirdi