A24.com.tr » politika » Selahattin Demirtaş'ın Cesur Yürek benzetmesi!

Selahattin Demirtaş'ın Cesur Yürek benzetmesi!

Selahattin Demirtaş'ın Cesur Yürek benzetmesi!

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından ünlü film Cesur Yürek sahnesini paylaşarak açıklamalarda bulundu.

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş sosyal medya hesabından, dünyaca ünlü film olan Cesur Yürek'e gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Yaptığı paylaşımda, filmin son sahnesinde Mel Gibson'ın özgürlük diye bağırdığı kareyi koyan Demirtaş, "Bir tarafta yalan rüzgarı bir tarafta cesur yürek. Seçiminizi doğru yapacağınızdan kuşkum yok" dedi.

"SEÇİMİNİZİ DOĞRU YAPACAĞINIZA KUŞKUM YOK"

Sosyal medya hesabından filme ait bir kesiti paylaşan Demirtaş, "Evet değerli kardeşlerim. Bir tarafta yalan rüzgarı bir tarafta cesur yürek. Seçiminizi doğru yapacağınızdan kuşkum yok" notunu düştü.

"MUTLAKA AMA MUTLAKA SANDIĞA GİDİN"

Vatandaşlara "Sandığa gidin" çağrısında bulunan Demirtaş, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye tek adam olmayacak. Hepimizin ortak vatanı, ortak evi olmaya devam edecek. Şimdi kararsız olmanın değil, kararlı durmanın zamanıdır. Mutlaka ama mutlaka sandığa gidin, oyunuzu kullanın ve sandıklarda görev alın. Bir oyla ne değişir demeyin, çok şey değişir."

YORUMLAR
  Zika virüsü Türkiye'de (Zika virüsü nedir?)
Zika virüsü Türkiye'de (Zika virüsü nedir?)