A24.com.tr » dizi haber » Seksenler dizisi yeniden mi başlıyor | Seksenler ne zaman başlayacak hangi kanalda yayınlanacak?

Seksenler dizisi yeniden mi başlıyor | Seksenler ne zaman başlayacak hangi kanalda yayınlanacak?

Seksenler dizisi yeniden mi başlıyor | Seksenler ne zaman başlayacak hangi kanalda yayınlanacak?

TRT ekranlarında yayınlanmış ve büyük ilgi görmüş Seksenler dizisinin yeniden başlayacağı iddiası gündeme geldi. Peki Seksenler ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Seksenler dizisi yeniden mi başlıyor? Seksenler dizisi ne zaman başlayacak? Seksenler yeni bölümleri hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Seksenler uzunca bir süre ekranda kalmış ve 2017 senesinde izleyicilerine veda etmişti. Seksenler final yapsa da dizinin sıkı takipçileri bu projeyi yeniden ekranlarda görmek istediklerini dile getiriyordu.

Çocuklar Duymasın'ın 2023 senesinde tekrar ekranlara gelebileceğinin Birol Güven tarafından duyurulmasının ardından, Seksenler'in ekranlara dönüp dönmeyeceği merakla bekleniyordu.

Dizinin senaristlerinden Birol Güven'in, Seksenler ile ilgili olarak Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Bana en çok sorulan soru; 'Seksenler devam edecek mi?' Evet devam edecek inşallah. Ama yeni hikayelerle ve muhteşem oyuncu kadromuzun yanına yeni oyucu arkadaşlarımızın ilavesiyle. Çok yakında...."

SEKSENLER DİZİSİNİN KONUSU

80′ler dizisi Türkiye’nin 1980′lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişini ve değişimin hikâyesidir. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sit-com’u olan dizide sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne serecek…

80′ler dizisi bize kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk olacak. 80′ler dizisi o yılları yaşamış olanlar kadar yaşamamış olan gençlerin ve çocukların da ilgisini çekecek. Bir çocuk sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görecek.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 3 yorum yapıldı.
  • Alper 2019-08-20 21:54:40

    Tam da izlerken gördüm

  • Ayse 2019-07-14 01:09:12

    Seksenler izliyordu defalarca izledK hiç bikmadan usanmadan hala tekrarlarını izliyoruz yeni bölüm için çok mutluyuz bütün ekibe başarılar çok iyi oyun cü kadrosu eski günlerimizi hatırliyruz

  • berrin 2019-07-11 10:37:32

    Dizi cok guzel defalarca izledim hala izliyorum.Dizinin olmazsa olmazlari var komiser riza,selahattin bekci bekir gibi birde insana siddet uygulayan surekli dalga dubara yapip insani kucumseyen tavriyla izlemekten nefret ettigim ergun var.Seyirci yorumlari dikkate alinirsa dizi senelerce gundemde kalip izlenir

  Araçlara göre MTV ödemeleri ne kadar olacak?
Araçlara göre MTV ödemeleri ne kadar olacak?