A24.com.tr » magazin » Şehitlere saygısızlık eden Nur Yerlitaş özür diledi

Şehitlere saygısızlık eden Nur Yerlitaş özür diledi

Şehitlere saygısızlık eden Nur Yerlitaş özür diledi

Sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada şehitler hakkında kullandığı saygısız ifadeler nedeniyle büyük tepki çeken modacı Nur Yerlitaş'tan iki gün sonra özür açıklaması geldi.

Ünlü isimlerin modacısı olarak tanınan Nur Yerlitaş, şehitler hakkında kullandığı saygısız ifadeler nedeniyle son günlerde kamuoyunun yoğun eleştirilerilerinin odağı olmuştu.

Nur Yerlitaş, Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Geceden görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Yerlitaş, kullandığı skandal sözlerle tepki topladı.

Bir ara Instagram'dan canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, görüntülerde şarkıcı Serkan Kaya'nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşuyor. Ayşegül Kaya'nın Nur Yerlitaş'ın kulağına bir şeyler söylemesi üzerine ünlü modacı, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı.

Dün bir basın açıklaması yapan Yerlitaş Instagram hesabından bir açıklama daha yaptı. Ünlü modacı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

SONUNDA ÖZÜR DİLEDİ

"Geçen akşam katıldığım bir davette yaptığım canlı yayının altına yazılan hakaretler üzerine bir anda 'ŞEHİT' kelimesi duyunca, "artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı" anlamında kullandığım kelimelerin kasıtlı olarak ya da yanlış anlaşılarak çok farklı yerlere çekildiğini ve resmen bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü üzülerek görüyorum.

Kimseyi şehitlerimizin aleyhine konuşturmayacağım gibi benim de şehitler aleyhine en ufak bir söz söyleyeceğim düşünülemez. Böylesine hassas olduğum bir konuda bu şekilde yanlış anlaşılmak beni derinden üzmüştür.

Her ne kadar basına yansıyan şekilde bir kastım bulunmasa da bu anlaşılma nedeniyle üzdüğüm tüm Şehit ve Gazi aileleri ile görevli tüm Polis ve Askerlerimizden öncelikle özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla. Nur Yerlitaş." 

YORUMLAR
  2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu
2018 yılında dünyamızı bekleyen 10 kabus senaryosu