A24.com.tr » yaşam » Şehit polis Fethi Sekin'in ailesi için kampanya başlatıldı

Şehit polis Fethi Sekin'in ailesi için kampanya başlatıldı

Şehit polis Fethi Sekin'in ailesi için kampanya başlatıldı

Dün akşam saatlerinde İzmir'de teröristler karşısında kahramanca mücadele ederek şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in ailesi için sosyal medyada kampanya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a, İzmir'de şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in ailesiyle ilgili önemli bir çağrı yapıldı.

İzmir’de teröristlerle mermisi bitene kadar çatışan ve şehit olan trafik polisi Fethi Sekin için change.org‘ta kampanya başlatıldı. Ünlü isimler de kampanyayı paylaşarak, ‘Fethi Sekin’in yakınlarına destek ol!’ dedi.

İLGİLİ HABER Fethi Sekin kimdir, nereli? İzmir'de şehit olan kahraman polis Fethi Sekin kimdir, nereli? İzmir'de şehit olan kahraman polis

KAMPANYA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Kampanyayı başlatan Emel Erdal adlı vatandaş, Cumhurbaşkanına çağrı yaparak; “Fethi Sekin’in adı İzmir Adliyesi önündeki caddeye verilsin, üç çocuğu iyi okullarda burslu okutulsun, eşine ömür boyu emekli milletvekili maaşı verilsin” dedi.
Gökhan Tepe, Demet Akalın, Nihat Odabaşı gibi ünlü isimler de kampanyaya destek oldu.

Canı pahasına büyük bir faciayı önleyerek, binlerce kişinin hayatını kurtaran kahraman polisin hakkı ödenmez! Sizler de kampanyaya destek olun… 

KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR
  İşte mağazalardaki soyunma kabinlerinin sırrı
İşte mağazalardaki soyunma kabinlerinin sırrı