A24.com.tr » ajanda » Sefirin Kızı Zehra (Cemre Öktem) kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sefirin Kızı Zehra (Cemre Öktem) kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sefirin Kızı Zehra (Cemre Öktem) kimdir, nereli, kaç yaşında?

Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı'nda Zehra karakterini canlandıracak genç oyuncu Cemre Öktem, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Sefirin Kızı Zehra kimdir?

Televizyon ekranlarında iddialı bir dizi daha başlıyor. Star TV'de yayınlanacak Sefirin Kızı dizisinin başrollerini Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek canlandıracak. Dizide; gariban bir yarıcının (Yarıcılık: Toprağı olmayan çiftçinin başkasına ait toprakları işleyip, kira bedeli olarak elde ettiği ürünün yarısını toprak sahibine vermesi) oğlu olan Sancar ile küçük yaşta Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçi kızı olan Nare'nin öyküsü işleniyor.

Sefirin Kızı dizisinin en çok merak edilen oyuncularından biri de Zehra karakterini canlandıran Cemre Öktem. İşte Cemre Öktem hakkında bilinenler...

CEMRE ÖKTEM KİMDİR?

İstanbul doğumlu Cemre Öktem, Sem's Ajans'a kayıtlı bir oyuncudur. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır ve hayalini kurduğu Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra reklamcılık hedefi için Bahçeşehir Üniversitesi'nde bu bölümü okumaya başlamış ancak oyunculuktan uzak kaldığı için ajansa yazılmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2016-1017 yılları arasında ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisiyle yaşamıştır. Aşk ve Mavi dizisinin seçmelerinde beğenilince diziye dahil edilmiş ve Gülsüm karakterini canlandırmıştır.

DİZİDEKİ ROLÜ (ZEHRA EFEOĞLU)

Sancar’ın en küçük kız kardeşi, Halisefe’nin tek kızı. Aynı zamanda köyün meczubu Kavruk Ömer’in gizli sevdası. Zehra bir sevgi böceği. Yüzünü modern dünyaya dönmüş, kafası çalışan, neşeli, bir ayağı sakat bir kız. Sakatlığına  rağmen, Efeoğlu Konağı’nın dünyaya ve aydınlığa açılan yüzü o.

YORUMLAR
  Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!
Hababam Sınıfı'nın 4 Kız öğrencisinden biriydi, son haline bakın!