A24.com.tr » ajanda » Sefirin Kızı 2. bölüm izle | Sefirin Kızı 2 bölüm tekrarı | Sefirin Kızı 2. bölüm full izl

Sefirin Kızı 2. bölüm izle | Sefirin Kızı 2 bölüm tekrarı | Sefirin Kızı 2. bölüm full izl

Sefirin Kızı 2. bölüm izle | Sefirin Kızı 2 bölüm tekrarı | Sefirin Kızı 2. bölüm full izl

Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı, 23 Aralık'ta ikinci bölümüyle ekrana geldi. İşte Sefirin Kızı 2. bölüm izlemek isteyenler için son bölüm tekrarı ve yeni bölüm fragmanı...

Star TV'de ilk bölümü 16 Aralık'ta başlayan Sefirin Kızı dizisi, 23 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanan 2. bölümüyle ekran başındaki izleyicilerden büyük ilgi gördü. Başrollerinde  Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide, Ege'de yaşanan destansı bir aşk öyküsü anlatılıyor. İlk bölümde; bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam 9 sene sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıyor. 

Peki Sefirin Kızı 2. bölüm tekrarı nereden izlenir? Sefirin Kızı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar...

SEFİRİN KIZI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Dizide bu hafta; Akın'ın öldüğünü düşünen Nare, kızı Melek'i babası Sancar Efe'ye bırakır ve intihar etmek için hikayenin başladığı kulübeye gider. Güven kızının hayatının tehlikede olduğunu düşünür ve Gediz ile iletişime geçer. Sancar ve Gediz olaya müdahil olmak ve Nare'nin intiharına engel olmak için harekete geçer. Babası Güven ile iletişime geçen Nare, Akın'ın ölmediğini anlayınca Melek ile yeni bir hayat kurmak için plan yapsa da Sancar Efe yıllar sonra kızına kavuşmuş olması nedeniyle buna sıcak bakmayacaktır.

Ekrana gelen son bölümde Melek ile kaçış planı yapan Nare ona planın tüm detaylarını anlatır. Sancar Efe, yıllar sonra kızını bulmuş olmanın mutluluğu ile ona sımsıkı sarılmakta bir an olsun kapısından ayrı kalamamaktadır. Menekşe, Melek'in telefon ile konuştuğu sırada Nare ve kızının kaçacağını duyar ve uygun zemin oluşturmak için hamlesini yapar. Nare ve Melek evden çıkmayı başarsa da bu kez polisleri karşısında görür. Diplomat Güven, velayeti kendisinde olan Melek'i alıp uzaklaşır.

SEFİRİN KIZI 2. BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEFİRİN KIZI 3. BÖLÜM FRAGMANI

Sefirin Kızı dizisinin 30 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 3. bölüm tanıtımı çıktı.

İşte yeni bölümden görüntüler...

YORUMLAR
  Bu yaz ekranda göreceğimiz çiftler
Bu yaz ekranda göreceğimiz çiftler