A24.com.tr » ajanda » Sefirin Kızı 1. bölüm izle | Sefirin Kızı 1 bölüm tek parça full izle youtube star tv

Sefirin Kızı 1. bölüm izle | Sefirin Kızı 1 bölüm tek parça full izle youtube star tv

Sefirin Kızı 1. bölüm izle | Sefirin Kızı 1 bölüm tek parça full izle youtube star tv

Star TV'nin yeni dizisi Sefirin Kızı, ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Bazı sahneleri tartışma yaratan diziyi izleyemeyenler ilk bölümü arıyor. İşte Sefirin Kızı dizisinin 1. bölüm tekrarı...

Star TV ekranlarında 16 Aralık Pazartesi akşamı başlayan Sefirin Kızı dizisi, ekran başındaki izleyicilerden büyük ilgi gördü. Başrollerinde  Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide, Ege'de yaşanan destansı bir aşk öyküsü anlatılıyor. İlk bölümde; bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam 9 sene sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıyor. 

Peki Sefirin Kızı 1. bölüm tekrarı nereden izlenir? Sefirin Kızı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte tüm ayrıntılar...

SEFİRİN KIZI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum'a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare'ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa'ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar'ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar'ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI 1. BÖLÜM TEKRARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEFİRİN KIZI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Sefirin Kızı dizisinin 23 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 2. bölümünün fragmanı çıktı.

İşte yeni bölümden görüntüler...

YORUMLAR
  Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı
Sibel Can paraya kıydı, ultra lüks tatil yaptı