A24.com.tr » yaşam » Sedanur Güzel cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı

Sedanur Güzel cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı

Sedanur Güzel cinayetinde bir kişi daha gözaltına alındı

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Sedanur Güzel cinayetinde bir kişi daha gözlatına alındı. Müge Anlı'ya konuk olan Himmet Uç, emniyete götürüldü.

Türkiye'yi yasa boğan Sedanur Güzel cinayetinde bir şüpheli daha gözaltına alındı. Müge Anlı'nın programına katılan Himmet Uç, canlı yayındaki çelişkili ifadeleri nedeniyle kaldığı otel odasında gözaltına alındı.

MÜGE ANLI'YI BİLE KUŞKUYA DÜŞÜRDÜ

Sedanur'un bulunması için ATV'deki programa katılan Himmet Uç, Müge Anlı'yı bile kuşkuya düşürmüştü. Dünkü yayında da anlattığı bir çok şey yalan çıkınca Himmet Uç için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. Himmet Uç yayından sonra kaldığı otelde gözaltına alındı.

"BEN SUÇSUZUM"

Sorguya götürülen Himmet Uç, ''Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben'' açıklamasında bulundu. 

CANLI YAYINDA PANİKLEMİŞTİ

Müge Anlı'ya çıktığı o hali : Himmet Uç dün ATV ekranlarındaki programda bağırıp çağırıyordu.Müge Anlı ve programın psikoloğu sıkıştırdıkça Himmet Uç daha da paniklemişti.

SEDANUR GÜZEL'İN OTOPSİSİ

Kağızman'a 30 kilometre uzaklıktaki 350 nüfuslu Paslı köyünde yaşayan Handan Abdullah Güzel çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Sedanur Güzel, 16 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde kaybolmuştu. Sedanur'un öldürüldüğü kesinleşirken otopsi raporu bekleniyor. İlk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönündeydi.

ERTAN BOZKURT'UN CİNSEL SAPKINLIĞI

Olayla ilgili olarak Ertan Bozkurt tutuklanmıştı. Ertan Bozkurt da Müge Anlı'nın programına çıkmış ve çelişkili ifadeleri ile kuşku yaratmıştı. Araştırmalar sonunda Ertan Bozkurt'un sahte kimlikle gezdiği ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıkmıştı. Cezaevinde tutuklu olan Ertan Bozkurt bir itirafta bulunmazken cep telefonundan porno videoları, facebook hesabından da sapkın eğilimli cinsel paylaşımlar çıkmıştı.

YORUMLAR
  Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?
Geminid meteor yağmuru ne zaman başlayacak?