A24.com.tr » magazin » Sebile Ölmez kimdir, nereli?

Sebile Ölmez kimdir, nereli?

Sebile Ölmez kimdir, nereli?

Kuaförüm Sensin yarışmasının jüri üylerinden Sebile Ölmez'in kim olduğu merak ediliyor. Peki Sebile Ölmez kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Sebibebi ismi ile tanınan ve sesini duyurmayı başaran Sebile Ölmez 1974 yılında aslen İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz 22 yaşında iken 1996 senesinde Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından bir çok kurumsal firmanın satış pazarlama bölümü ile iş hayatına atılmıştır. Ardından Sinema, televizyon dünyasına girmeye karar vermiş ve 2005 ile 2013 yılları arasında Pana Film bünyesinde çalışmaya devam etmiştir. 10 sene kadar sinema ve TV sektöründe, menajerlik ve yapım kordinatörlüğü yapmıştır.

Sebile Ölmez Kariyeri ve yükselişi;

Her zaman hayalinde, el becerilerini kullanabileceği bir sektör ile büyük başarılara imza atmak vardır. Nihayetinde güzellik ile ilgili kendisini geliştirmiş, makyaj konusunda tecrübelerini internet sektöründe paylaşmaya başlamıştır. Tamda Sosyal medya dünyasının hızla büyüdüğü bir dönemde 2011 senesinde ilk blogunu açmıştır. Ebru desenli ojelerini paylaşmış, ancak kendi videosu olmadığı için başka bir youtuber’in videosunu paylaşmak zorunda kalmıştır. Ardından 25 Mart 2011 tarihinde ise ilk kanalına Sebibebi ismi ile imzasını atmıştır. Bu ismi ise kendisine annesinin ismini kısaltarak, sebi ya da bebi olarak seslenmesinden dolayı vermiştir.

2013 yılında ise sebibebi isminde web sitesini aktif etmiştir. Günümüzde web sitesinde, Güzellik, makyaj, bakım, saç, sağlık, alışveriş, kozmetik, moda, stil, DIY, kendin yap ve cilt gibi konular üzerine yazılar ve videolar ile paylaşımlarını sürdürmektedir.

Sebile Ölmez bazen Tv 8 ekranlarında Özge Uzun tarafından sunulan, bir programa da katılmakta güzellik ve makyaj ile ilgili bilgileri ekran severler ile paylaşmaktadır. Emre Ölmez ile evli olan Sebile Ölmez İstanbul doğumludur. Bu evliliğinden Venüs isminde kız çocuğu vardır.

2018 yılı itibariyle sosyal medyada 1.5 milyondan fazla takipçi sayısına sahiptir. Ayrıca Youtube video sitesinde toplam 440 Milyon Dakika izlenme elde etmiştir. Uzun süre Akşam gazetesinde güzellik ile ilgili köşe yazıları yazmış ve bir çok programa konuk olmuştur.

Sebile Ölmez Sebi Bebi tescilli bir marka olarak kariyerini sürdürmektedir. 150’den fazla video, 400’den fazla içerik ile, blogger, vlogger ve youtuber olarak paylaşımlarını geniş kitlelere aktarmayı başarmıştır. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Bahar 2020-03-28 05:49:06

    Seble ölmezin çok iyi bir kariyer geçmişi var, onu çok seviyorum şimdilerde Show TV de yayınlanan yarışmada jüri üyeleliği yapıyor bayılarak izliyorum sebile ölmez çok güzel kibar ve zarif kadın iyi bir anne olduğunda eminim , bence sebile ölmez Türkiye nin çok başarılı kadınlarından biri. Umarım bir gün onunla tanışırız beni seviceğinden eminim

  NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım
NASA'dan Jüpiter'in ihtişamını gözler önüne seren paylaşım