A24.com.tr » şans oyunları » Sayısal Loto sonuçları 4 Ağustos 2018 - Sayısal ikramiyesi nereden alınır - Milli Piyango İdaresi

Sayısal Loto sonuçları 4 Ağustos 2018 - Sayısal ikramiyesi nereden alınır - Milli Piyango İdaresi

Sayısal Loto sonuçları 4 Ağustos 2018 - Sayısal ikramiyesi nereden alınır - Milli Piyango İdaresi

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen popüler şans oyunu Sayısal Loto'nun 4 Ağustos 2018 tarihli çekilişi gerçekleşti. Peki büyük ikramiye nereye isabet etti? İşte detaylar...

Her hafta cumartesi günleri oynanan Sayısal Loto'nun 4 Ağustos 2018 tarihli çekilişi tamamlandı.

Peki büyük ikramiye nereye isabet etti? Gecenin talihlisi kim oldu? İşte ayrıntılar...

4 Ağustos 2018 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI (1137. hafta)

1137. Sayısal Loto çekilişi, Ankara'da, noter huzurunda açıklandı. Toplam 49 numara içerisinde şanslı 6 numara belli oldu.

7 haftadır devreden Sayısal Loto'da 6 bilen çıkmayında büyük ikramiye 8. kez devretti.

Bu hafta çıkan şanslı rakamlar:

13 - 21 - 24 - 30 - 45 - 46

SAYISAL LOTO NE ZAMAN SAAT KAÇTA ÇEKİLİYOR?

Sayısal Loto, saat kaçta çekiliyor, sorusunun cevabını Milli Piyango İdaresi açıkladı. Şans oyunu her Cumartesi saat 21:15’te başlıyor, 21:18-19’ta sona eriyor. Büyük ikramiye verileri 21:30’tan sonra açıklanıyor.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

SAYISAL LOTO DEVİR ÜZERİNE ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.

BÜYÜK İKRAMİYE NERELERDEN ALINIYOR?

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden, (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

YORUMLAR
  Kırmızı halıda kıskandıran şıklık yarışı!
Kırmızı halıda kıskandıran şıklık yarışı!