A24.com.tr » medya » Savaşçı 62. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 61. bölümde neler oldu | sansürsüz izle

Savaşçı 62. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 61. bölümde neler oldu | sansürsüz izle

Savaşçı 62. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 61. bölümde neler oldu | sansürsüz izle

Kopuz Albay'ın gizemli kardeşinin ortaya çıkması sonrası beklenmedik olaylar gerçekleşmeye başlıyor.Kardeşinin hain olduğunu düşünmesi Kopuz Albay'ın yeni kararlar almasına neden oluyor.

 Savaşçı 61.bölüm full izle! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Savaşçı izleyecilerini aksiyon dolu bir yeni bölüm bekliyor.Yeni bölümde Kopuz ve Funda'nın istifaları damga vuruyor. Kopuz Albay'ın kardeşinin gizemli bir şekilde ortaya çıkması sonrası işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Teröristlerin saldırdığı köyde esir alınan genci kurtarmak için Kılıç Timi harekete geçiyor.Murat hain mi? sorusu yeni bölümde cevabını bulacak.Peki Savaşçı 61.bölüm full izle! Son bölüm HD izle! Kopuz neden istifa ediyor? Savaşçı 62.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

SAVAŞÇI 60. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Kılıç Timi’ni tuzağa düşürmeye çalışan Karon’un adamları başarılı olamaz. Lazar Karon’u arayarak haber verir. Tim tuzağı farkeder ve geri çekilir. Bu arada Bahtiyar yaralanmıştır. Bu arada Pilot Üsteğmen Funda Turaç için düzenlenen raporda bir daha uçmasının imkansız olduğu yönündedir. Funda gözyaşlarına boğulur.

SAVAŞÇI 61.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

LAZAR VE VELİD KILIÇ TİMİ’Nİ ARIYOR

Kılıç Timi köye gelir. Köyde hiç kimse yoktur. Fakat Mehmet Emin, Kağan yüzbaşıya köylülerin bulunduğu yeri gösterir. Velid’in adamları ise dışarlarda bir yerlerdedir. Köylüleri kurtarmak için bir plan yapılması gereklidir. Bu arada Velid’in adamları köylüleri ve Kılıç Timi’ni bulmak için köyün altını üstüne getirirler. Velid, Lazar’ı arayarak kimselerin olmadığını haber verince Lazar saklandıklarını söyler.

YORUMLAR
  Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?
Dünya gündemine oturan Instagram fenomeni genç kadın makyaj yaparak mı böyle görünüyor?