A24.com.tr » teknoloji » Samsung S10 Lite'ın özellikleri şaşırtıyor!

Samsung S10 Lite'ın özellikleri şaşırtıyor!

Samsung S10 Lite'ın özellikleri şaşırtıyor!

Daha önce hakkında çıkan haberlerle gündeme gelen Samsung'un S10 Lite modeli, Geekbench testinde görüntülendi. Böylelikle S10 Lite'ın resmi özellikleri ortaya çıkmış oldu.

Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite modelleri ile ilgili meraklı bekleyiş devam ederken, SM-G770 kod isimli bir cihaz Geekbench testinde ortaya çıktı. Daha önce Note 10 Lite modelini SM-G770F kod ismiyle bu testte görmüştük. Bu yüzden yeni modelin Galaxy S10 Lite olma ihtimali oldukça yüksek.

Galaxy S10 Lite özellikleri Geekbench testinde netleşti

SM-G770 kod isimli cihazını Galaxy S10 Lite olduğu düşünülüyor. Bu bilgi ışığında Galaxy S10 Lite özellikleri hakkında bazı bilgiler netlik kazandı diyebiliriz. Teste göre, yeni akıllı telefon gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 855 şilemciden alacak. RAM tarafında ise karşımızda 8 GB RAM ile çıkacak.

Testteki en önemli detay ise telefonun Android 10 işletim sistemine sahip olması. Bu bilgi tek başına heyecan verici olmasa da Samsung’un güncelleme takvimi açısından önemli bir ipucu. Samsung’un geleneğine baktığımızda en son Android sürümünü ilk kez en yeni amiral gemisi ile pazara sürdüğünü görüyoruz. Bu da demek oluyor ki Galaxy S10 Lite modeli, Galaxy S11’den önce piyasaya çıkmayacak.

Tekrar teste dönecek olursak, akıllı telefonun tekli çekirdek performansının 742, çoklu çekirdek performansının ise 2.604 olduğunu görüyoruz.

Samsung cephesinde merakla beklenen telefonlar arasına katılan Galaxy S10 Lite modeline, Note 10 Lite, Galaxy A90 5G ve Galaxy A91 eşlik ediyor. Ayrıca, 2020 yılında gelecek olan Galaxy S11 modelini tahminlere göre, Galaxy Fold 2 modeli takip edecek.

YORUMLAR
  Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)
Litecoin nedir, nasıl alınır? (Litecoin hakkında her şey)