A24.com.tr » medya » Şampiyon dizisi Selvi kimdir? Berna Koraltürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şampiyon dizisi Selvi kimdir? Berna Koraltürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

Şampiyon dizisi Selvi kimdir? Berna Koraltürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarında yer alan Şampiyon dizisinde Selvi karakterini canlandıracağı açıklanan Berna Koraltürk merak edildi. Peki Şampiyon dizisi Selvi kimdir? Berna Koraltürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarında ilk iki bölümüyle beğenileri toplayan Şampiyon dizisine yeni bir isim katıldı. Dizide Selvi karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Berna Koraltürk şimdiden merak edilmeye başladı. 2017 yılında yönetmen Murat Onbul ile evlenen Koraltürk, daha Bizim Yenge, Dedemin Dolabı, Her Sevda Bir Veda, Ah İstanbul, Ah Neriman, İşler Güçler ve Baba Candır dizilerinde rol almştır. Peki merak edilen Şampiyon dizisi Selvi kimdir? Berna Koraltürk kimdir, nereli, kaç yaşında?

BERNA KORALTÜRK KİMDİR?

7 Haziran 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İkizler burcundan olan güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Moda Ve Tekstil Bölümünden mezun olmuştur. Boyuna baktığımızda 161 cm olarak bilinmektedir. Kilosuyla güzelliği orantılı olan sanatçımızın göz rengi ise Yeşildir. Bakışlarıyla bir çok izleyicisini kendisine hayran bırakmıştır.

İlk oyunculuk tecrübesini Bizim Yenge Dizisinde yaşamıştır. Bir çok dizi ve reklamda rol almaya başlamıştır. Güzel oyuncuya sinema ve oyunculuk hayatında başarılar diliyoruz. 

 

YORUMLAR
  Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!
Irma Kasırgası ABD'yi vurmaya devam ediyor!