A24.com.tr » dizi haber » Şampiyon 4. bölüm izle | Şampiyon son bölüm izle full TRT 1

Şampiyon 4. bölüm izle | Şampiyon son bölüm izle full TRT 1

Şampiyon 4. bölüm izle | Şampiyon son bölüm izle full TRT 1

TRT1'in sevilen dizisi Şampiyon, bu akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şampiyon son bölüm tekrarı nasıl izlenir? İşte Şampiyon 4. bölümün tamamı...

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Avcı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Şampiyon dizisi, son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizi, 3 Ekim 2019 tarihinde 4. bölümle ekrana geldi. Peki Şampiyon'un 4. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Şampiyon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

ŞAMPİYON SON BÖLÜM ÖZETİ

Güneş Suna'nın görev yaptığı hastaneye kaldırılmıştır. Yaman, Nesli, Serhat ve Mücella başındadır. Fırat’ın ve Zafer’in nezarette olduğundan hiçbirinin haberi yoktur.
Tansel nezaretteki Fırat’la pazarlık yapar. Özgürlüğüne karşılık Güneş’ten vazgeçmesini ister.

Yaman hoca ile çalışmak isteyen Kerem pes etmez. Spor salonunda kapısında adeta nöbet tutar. Sonunda Yaman onu neden kabul etmeyeceğini Kerem’e anlatır.
Tansel’in Fırat’ı tehdit ettiğini öğrenen Suna çok kızgındır. İkisi bu yüzden gerilir. Suna Tansel’in telefonlarına çıkmaz.

Tansel ile işbirliği yapan Mücella krizi fırsata çevirir ve Fırat’a bir teklifte bulunur. Çaresiz Fırat Mücella’nın bu teklifini kabul eder.

ŞAMPİYON 4. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

ŞAMPİYON 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Şampiyon dizisinin 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!
Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!